| BogdanAndrei42 a întrebat:

Ce telefon ii s-ar potrivi unui baiat de 10 ani?(P.S. Sa nu fie iPhone)

Răspuns Câştigător
| m1dn1gh7 a răspuns:

Ce telefon considera parintii tai ca e potrivit pentru tine, insa evita sa stai numai pe telefon, oricat de performant ar fi!

37 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 10 ani nu ti s-ar potrivi nici un telefon, pentru ca etsi mult prea mic!
Invata, joaca-te, asculta-ti parintii si cam atat, pentru varsta asta.

| MihaelaDart a răspuns:

Alti spun ca nu ar lua unui copil de 9-10 ani un telefon, mai bine altceva sau ca e chestia ca altii au si el nu, nici vorba de asta, dar la cate se intampla in ziua de azi, tii legatura mai bine cu familia si in caz de ceva poti suna si la numarul de urgenta. As fi de acord ca pustiul meu sa fie purtator de telefon la varsta asta, asta as avea contact cu el.
Ti-as recomanda Sony Xperia E5 https://www.emag.ro/......DSWJC2BBM/ sau Allview P8 Magic https://www.emag.ro/......DLRSN2BBM/
sau Samsung Galaxy J5 https://www.emag.ro/......DQD3B7BBM/

| Clorox a răspuns:

Daca as fi parintele tau nu ti-as lua telefon, nu la vasta aia...

| AC4S4 a răspuns:

Un telefon doar cu butoane, fara touchscreen. Sa poate sa sune si sa fie sunat. Ii vezi pe toti copiii mici pe hol la scoala stand pe telefoane, nici nu vorbesc intre ei. Pe la 15 ani ar putea primi ceva mai performant.

| teo530 a răspuns:

Ia-ti un smarphtone pana in 600 lei nu prea mare pentru ca acum e vara ai pantaloni scurti si nu ai unde sa il ti poate intr-o borseta dar oricum nu cred ca o sa il iei prea mult pe afara ca e cald si iesi abia mai pe seara si atunci nu o sa ai cum sa ta plictisesti poate doar in casa. fundita?

| Daniel9988 a răspuns:

Eu as alege un S4 sau un S5...

| OnePiece a răspuns:

Eu zic ca merge un Xperia Z5 Compact.

| DrGoogle a răspuns:

Eu nu i-as luat telefon...mai degraba o bicicleta laughing

| Superior a răspuns (pentru DrGoogle):

Si daca are deja?

| DrGoogle a răspuns (pentru Superior):

Ti-am spus parerea mea eu nu i-as lua.

Nu m-am luat de tine, LOL, am intrebat "Daca are deja?" happy

Daca are deja sa fie sanatos, eventual i-as lua unul doar sa pot tine legatura cu el daca vrea sa ma sune happy vrea sa isi cumpere unul atunci vine ma ajuta la treaba si isi face bani singur happy

Eu i-as lua asa ceva : http://www.pcgarage.ro/smartphone/allview/v2-viper-i-dual-sim-white/ e tot ce-ti trebuie, atat pentru un adult cat si pentru un copil, plus arata dragut si e usor de intretinut (bine, nu dai cu ciocanu in el).

Ai o conceptie interesanta, daca vrea sa munceasca pentru asta. Sunt de acord. E bun, dar un copil de 10 ani in afara sa scoata note bune nu cred ca poate munci altceva.

Nu vorbim de munca bruta, poate face multe lucruri sa castige un ban adica un efort din partea lui, iar recompensa pentru note bune nu mi se pare ok, adica nu e caine sa ii dai recompensa, intr-adevar am o conceptie mai ciudata happy

Cum ar fi sa ajute parintii la treburi?

Ceva de genu

Daca un copil ar primi fiecare chestie ce vede doar cerand, si facand absolut nimic, s-ar invata asa si ar intra in criza daca e pus sa faca aia pentru aia, cativa ani mai tarziu.

Asa zic si eu, nothing great ever comes without a sacrifes

Răspuns utilizator avertizat
| BlankWhite a răspuns:

Si eu as opta pentru bicicleta sau o carte sau orice altceva, asa cum a raspuns N3bunu88, dar totusi uneori este necesar si un telefon pentru a tine legatura cu el in caz de urgente...Ti-as recomanda sa ii iei un Nokia 216, Nokia 150 sau ceva de genul.

| Superior a răspuns (pentru BlankWhite):

Cati ani ai? 50?

| Superior a răspuns (pentru BlankWhite):

De fapt stai, pana si un bunic de 50 de ani ar fi de acord...

| DeCeMaiContează a răspuns:

Eu zic ca un Samsung Galaxy J5 sau Huawei P9 Lite.Astea mi se par cele mai ok pentru varsta ta.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru DeCeMaiContează):

Daca la varsta lui ti se par astea "OK" atunci mai incolo ce o sa ti se para "OK", Vertu? Sau poate un aifon imbracat in aur.

| DeCeMaiContează a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

In primul rand, se scrie "iPhone" si nu "aifon".In al doilea rand, aceasta este doar parerea mea, nu trebuie sa ma asculte, el isi ia ce telefon vrea.

| Annonnymus005 a răspuns:

Eu as recomanda un P8 Lite

| exoticc a răspuns:

Fix.

| N0NAM3BR0 a răspuns:

Buna, fetei mele de 10 ani i-am luat Samsung a02s cu 350 lei cu 3gb ram 32gb. Am avut bugetul mic. Urmeaza sa isi ia in decembrie iPhone xr sau 11, eu as zice sa ii iei un Samsung a12 sau a 13, sunt bune sau a23, sunt pana in 700 lei. Pe eMAG Samsung a13 este 1000 de lei full box nou.

| Diaculous a răspuns:

Sincer, e o tampenie sa spui ca nu i-ai lua unui copil un telefon la 10. Nici eu nu am avut telefon la varsta asta, dar in 2017 un copil s-ar simti rusinat sa vada ca toti colegii lui au telefoane si el nu. Eu as zice ca pentru varsta asta ti s=ar potrivi un telefon mai simplu, ceva pana in 6 milioane sau chiar mai putin. Pentru ca este foarte posibil sa-l strici, sau sa-l scapi.

| Superior a răspuns (pentru Diaculous):

Un telefon (smartphone) e extrem de util. Pe langa ca are acces la orice informatie de pe net, se poate si distra cand e plictisit, cu un joculet, un video pe Youtube, etc. Iar principala problema ar fi ca esti catalogat sarac daca nu ai.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Diaculous):

"Mai simplu, ceva pana in 6 milioane." Tu citesti ce timpenie debitezi? Iti dai seama ca sugerezi ca ar fi ok sa ii iei unui copil de 10 ani un telefon care sa valoreze aproape jumatate din venitul familiei, presupunind ca doar un parinte lucreaza si nu e platit cu mult peste minim? Ca sa fiu on-topic - daca as fi taica-su/maica-sa, i-as da un telefon vechi ce am pe acasa sau mi-as schimba eu telefonul cu ceva mai nou - nu neaparat ceva mai scump. Cam in orice familie din ziua de azi gasesti si un telefon de prin 1900 toamna aruncat in vreun colt.

| MURE10K a răspuns:

Salut! Eu iti recomand un telefon ieftin ca I HUNT LOVE.Pana la urma toti copiii au nevoie de un telefon, dar nu unul prea scump pentru ca l-ar putea scapa sau sparge.I HUNT LOVE mi se pare fff ok.
Fundita? big grin

| steaaaaaaaa a răspuns:

Toti spuneti ca nu e bine la varsta lui sa detina propriul telefon. Dar daca va ganditi putin, un telefon este foarte util. Si in plus, vremurile s-au schimbat, toti copii au telefon si nu avem ce face. Eu as opta pentru un Samsung s5 sau un Nokia 210.

Întrebări similare