Salut!
Poate daca ne referim la telefoanele de acum 7-8 ani, Nokia era mai bun!
din 2008 Nokia a ajuns la un nivel foarte jos. Si desi cu noile modele Lumia din 2012 au mai crescut, tot mai au mult de urcat pana la pragul de telfoane android LG - Motorola. LG sunt telefoane foarte fiabile, si mai ieftine ca Samsung-urile! Plus ca un 7. 5Mango nu se va compara niciodata cu un 4.0 ICS
Nu te lua dupa astia ca ei au vazut numa cookiuri si de asta zic ca Nokia e mai tare, Nokia are camera foto buna e destul de rezistent dar specificatiile tehnice sunt slabe rau aplicatii gasesti putine pe windows mobile si pe symbian nu se compara cu android, ia-ti LG ca desteptii astia se iau dupa lguri vechi de 4 ani si cares 200 de lei, LG a facut renumitul Nexus 4 care, in america costa 300 de $ (1000 lei) si-l bate lejer pe iphone 5 lasa-i pe amaratii astia ca nu se stiu la telefoane.
Nokia din orice punct de vedere adica la busituri aplicatii muzica etc...Lg e praf
Nokia e mult mai bun.Eu cu inca doi prieteni am avut LG`uri cu touch si in cateva luni touchscreenu mergea foarte greu si la un momentdat nu a mai mers deloc. Cele mai bune sunt Samsungurile
anonim_4396 întreabă:
Danny_Daniel_2001 întreabă: