| Vladsnllgddvff a întrebat:

Salut tpu.Cine are 360 security stie ca cand deschizi mobilul iti apare fundalul de la aplicatie nu fundalul telefonului.Ce sa fac?

8 răspunsuri:
| FaraNume1245 a răspuns:

Sunt multe de făcut. Poți învăța să formulezi o întrebare, să te exprimi inteligibil și să scrii corect gramatical, de exemplu.

| Vladsnllgddvff explică (pentru FaraNume1245):

Tu alt ceva nu ai putut scrie numai decat sa critici

| FaraNume1245 a răspuns (pentru Vladsnllgddvff):

Nu. Răspunsul de mai sus rămâne valabil.

| Vladsnllgddvff explică (pentru FaraNume1245):

Care raspuns care l-ai dat tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine descarca Bitdefender Mobile Security. Platesti 36, 10 lei pentru licenta un an intreg si ai antivirus bun. Plus ca mai noi au bagat si VPN. Ai 200 MB/zilnic VPN. Pentru VPN premium platesti 25 lei /luna sau 100 lei un an intreg. VPN premim iti ofera acces nelimitat VPN si conectarea la alte servere. Ma gandesc sa imi cumpar si eu VPN premim pentru ca ceea ce imi place la Bitdefender VPN este ca, atunci cand navighezi pe o pagina web si esti redirectionat catre site-uri reclama, Bitdefender VPN le blocheaza. Am si Ad Blocker pe care il folosesc instant cu aplicatia Samsung Browser, dar nu blocheaza cum face Bitdefender VPN. Eu sunt la a treia licenta Bitdefender Mobile Security. Prima data platesti 36, 10 lei si tot ce trebuie sa faci in continuare este sa anulezi abonamentul. Daca lasi abonamentul activ, la sfarsitul perioadei iti va trage alti 36, 10 lei daca exista bani in cont. Daca anulezi reinnoirea din Magazin Play, cand se aproprie sa expire iti apare in aplicatia ca sa reinnoiesti cu reducere de 30%. Asa am facut eu si pentru a doua oara cumpar licenta la 25 lei. Recomand! Un antivirus platit nu se compara cu unul FREE precum 360 Security care vine cu toate prostiile si iti ingreuneaza performanta telefonului. Crede-ma, am testat. Stiu ce vorbesc. Aaa si inca ceva. Ce imi place la Bitdefender Mobile Security este ca il poti folosi pe mai multe dispozitive. Daca descarci aplicatia pe alt dispozitiv Android, trebuie sa dai log-in cu email-ul cu care ai facut plata. Si ai antivurs inclusiv pe alte dispozitive.

| munteanuionvictor a răspuns:

Și eu pățesc așa, dar nu mă deranjează.

| munteanuionvictor a răspuns:

Ce tip de telefon ai?

| Petre_Cristi_1998 a răspuns:

Dezinstaleaza aplicatia aia nu e buna de nimic + ca ingreuneaza telefonul cu procese inutile, sau pur si simpu ti apasat pe ecran apesi pe imagine de fundal si selectezi tu de acolo apoi apesi de bifat sau salvare si asta e tot