| justmisterious a întrebat:

Cine are Samsung galaxy fit? am eu unul si am vazut la alti prieteni ca ei au pe telefonul lor android 2.3.6. Eu am 2.3.4 dar de fiecare data cand il conectez la Samsung KIES imi zice ca e ultima versiune. Stie cineva cum l-as putea updata daca e cazul? fara sa il stric

4 răspunsuri:
| Sahasrara a răspuns:

Salut. Eu am galaxy fit și am făcut update-ul. Trebuie să mergi pe site-ul androidului. Dă un search pe google cu termenii „galaxy fit android update". De acolo descarci un fișier pe care trebuie să-l pui în telefon. Oricum îți spun acolo pașii cu detalii. Pe urmă trebuie să lași conectat telefonul la calculator, să-l închizi și cînd îl redeschizi, trebuie să ții apăsat deodată butonul de volum și butonul din mijloc. CÎnd ai făcut asta, îți apare pe ecran un triunghi galben, și o să scrie să aștepți, că face update. Apoi sistemul tău o să fie updatat.
Atenție! Înainte să faci asta, copiază tot ce ai în telefon și-ți trebuie, scoate cardul și sim-ul!

| justmisterious explică (pentru Sahasrara):

Si care e diferenta intre android 2.3.6 si cel pe care il am acum 2.3.4? si daca fac acest update mi se schimba si limba? adica nu mai pot pune limba romana sau alte setari, ca am citit pe net ca unora nu le mai mergea camera sau mai stiu eu ce si decat sa-l stric mai bine raman asa

| Sahasrara a răspuns (pentru justmisterious):

Nu e nimic de genul ăsta. Toate rămîn la fel, e vorba de un update de software intern, tu nu o să vezi mari schimbări, cu ochiul liber. Însă o să fie compatibil cu mai multe aplicații noi și o să fie corectate unele erori care mai erau pe-acolo

| justmisterious explică (pentru Sahasrara):

Aham. Mshappy. Am mai postat o intrebare in legatura cu niste conturi de mess. Daca mai putea ajuta si cu alea ti-as ramane datorwinking