| BezeaToxica a întrebat:

Cine imi poate da niste exemple de telefoane cu procesor dual de 1 Ghz; 768 ram(sau ceva de genu)/1GB ram si cu display-ul pana in 4 inches(PANA IN 800 LEI!)
Va Rog cat mai multe raspunsuri! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| MaxKiller911 a răspuns:

Deci tie nu-ti place Allview pentru ca ai auzit de la nu stiu ce fraier ca nu sunt bune? Allview are device-uri bune spre foarte bune, sa nu mai vorbim de Allview Alldro 3 Speed Quad care are un CPU foarte bun si un ecran care bate nivelul Retinal. Daca tie ti se pare ca Allview nu este o marca buna inseamna ca nu stii mai nimic despre aceasta categorie de device-uri. Vrei sa-ti mai vorbesc si de faptul ca Allview a adoptat primul Android 4.1 Jelly Bean?

5 răspunsuri:
| ZaKid a răspuns:

Pai poti incerca pe okazii...telefoane deja folosite.
Un telefon genial si bun ar fi S2...

| BezeaToxica explică:

Va rog nu mai imi spuneti de Allview...recunosc sunt foarte atractive telefoanele dar nu sunt bune! Asa Am inteles cine nu e de acord cu mine sa Argumenteze

| TheBoY a răspuns (pentru BezeaToxica):

Telefoanele Allview sunt foarte bune, nu te mai uita in gura altora. Sunt ieftine si performante. Chiar daca tu crezi ca ele sunt fabricate in Romania, nu este adevarat, ele sunt doar puse in cutii in Romanaia. Si nu-ti mai face griji ca si majoritatea samsungurilor sunt fabricate in China, si din cate am inteles, ca performanta, este dupa HTC one x.

| MaxKiller911 a răspuns (pentru BezeaToxica):

Deci tie nu-ti place Allview pentru ca ai auzit de la nu stiu ce fraier ca nu sunt bune? Allview are device-uri bune spre foarte bune, sa nu mai vorbim de Allview Alldro 3 Speed Quad care are un CPU foarte bun si un ecran care bate nivelul Retinal. Daca tie ti se pare ca Allview nu este o marca buna inseamna ca nu stii mai nimic despre aceasta categorie de device-uri. Vrei sa-ti mai vorbesc si de faptul ca Allview a adoptat primul Android 4.1 Jelly Bean?

| Danciu821 a răspuns:

Nokia Ask 200

| TheBoY a răspuns:

Allview alldro p5 dual sim