Trebuie instalat softul Kies si legi telefonul la computer si ii dai update. Daca nu merge asa mai este o solutie: sunt cabluri speciale care se monteaza intre telefon (este un orificiu in spate, sub baterie) si computer. Trebuie mers la un meseriasi.
Dar care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac/urmez pentru programul Kies Samsung ca sa pot da update la telefon?
Dar care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac/urmez pentru programul Kies Samsung ca sa pot da update la telefon?
Scrie in program despre update soft.
Singurul pas este sa faci un backup al datelor si apoi: http://www.itassistant.org/......-via-kies/
Eu nu am problemă pentru SmartPhone. Unde in program scrie despre update soft?! Eu nu am găsit. Îmi poți da tu un link al programului? Sper să fie potrivit pentru cele 2 telefoane menționate în cerință.
Am vazut videoclipul. Nu se conecteaza telefonul cu programul. Telefonului ii apare DOAR un fundal alb cand il deschid!
Am incercat sa conectez si un telefon Samsung bun, dar nu am reusit. Cred ca are ceva programul.
Ar fi bine sa stiu daca ai instalate pe computer:
Adobe Falsh Player
DirectX
.net framework?
Daca nu, instaleaza-le!
Direct X nu cred ca il am instalat. Daca il voi instala, se va putea face conexiunea?
Nu stiu. Ar trebui sa vad ca sa-mi dau seama. Poate nu-i dai liber din telefon. De exemplu la mine am o comanda pe care apas cand conectez cablul. Nu am insa Samnsung ci Allview.
Imi poti explica mai bine ce vrea sa insemne ca nu-i dau liber din telefon? Despre ce comanda vorbesti? Poti explica totul mai bine? Multumesc anticipat!
Cand cuplez cablul telefonul ma intreaba daca vreau doar sa-l incarc sau sa-l folosesc pentru transfer media. Daca ii dau comanda pentru transfer media pot sa fac miscari in el: transfer muzica, poze, etc.
Atunci, nu stiu! Pate fi o defectiune. Imi pare rau!