| Dragos223 a întrebat:

daca mi am resetat telefonul de la butoanele home power si volume inseamna ca a picat garantia?

Răspuns Câştigător
| GPA a răspuns:

Garanția telefonului dispare doar daca este root-at sau îl desfaci să-i vezi componentele. Root-ul îți permite să obții acces total la dispozitiv. Prin root poți umbla in "datele de baza" ale telefonului, mai pe înțelesul tau.
Știu ce-ți spun. Poți să începi hard reset-ul liniștit. Nu se întâmplă nimic.
Ce spun alții e "vrăjeală".

8 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Asa se zice ca resetarea telefonului din fabrica iti anuleaza garantia dar mai bine intrebi de unde l-ai cuparat

| Bondarel99 a răspuns:

Nu.

| GPA a răspuns:

Garantia nu "pică" laughing din cer
Nu-ți dispare garanția dacă-l resetezi "hard". Trebuie să-i desfaci interiorul că să poți "pica" garanția.

| Dragos223 explică (pentru GPA):

Sunt confuz, mai jos zice altceva

| Dragos223 explică (pentru GPA):

L am resetat hard si dupa nu mi am amintit id de la gmail, aici pica garantia? Daca mi-a trecut peste cont un domn de la gsm

| GPA a răspuns (pentru Dragos223):

N-are treabă id-urile cu garanția. Când faci hardware reset la un telefon, automat ștergi totul. Toate fișierele se reformateaza, adică pierzi toate datele, inclusiv id-urile de mess, Gmail și toate astea. Trebuie sa le readaugi.

| GPA a răspuns (pentru Dragos223):

Garanția telefonului dispare doar daca este root-at sau îl desfaci să-i vezi componentele. Root-ul îți permite să obții acces total la dispozitiv. Prin root poți umbla in "datele de baza" ale telefonului, mai pe înțelesul tau.
Știu ce-ți spun. Poți să începi hard reset-ul liniștit. Nu se întâmplă nimic.
Ce spun alții e "vrăjeală".

| OneReason a răspuns:

Nu garantia pica daca faci jailbreak, sau root.

| SecretDarky a răspuns:

Nu