N-are nimic mufa cu viata bateriei. Poate fi de fabricatie din orice tara, daca ai grija cum bagi mufa (sa n-o fortezi).
Referitor la incarcator: daca folosesti unul cu curent de incarcare mai mic (sau maxim egal) decat cel original, atunci viata bateriei va fi mai lunga (sau la fel).
Aham
bateria poate ca nu... chiar
dar se strica mufa din telefon prin care se alimenteaza
si e DESTUL de rau, ORICUM!
De se va strica mufa din telefon?
Mai multe
1. daca nu e cum trebuie poate sa zgarie, indoaie, rupa contactul
2. un cablu prost NU are contactele placate cu aur ci cu... nustiuce chestie care contine si cuprul si care arata EXACT la fel ca aurul, dar, in timp se cocleste cu o coclitura verzuie, care daca ajunge pe contactele prizei din telefon, s-ar putea sa nu mai faca contactul cum trebuie cu orice cablu de incarcare
3. AMBELE PCT DE MAI SUS duc la faptul ca pe firul de plus se poate face flama, care duce la producere de funingine LIPITA, care de asemenea strica si mai rau contactul electric, si DA, asta se intampla la 5 volti prapaditi SI CU, CABLURI ORIGINALE (am un iPad Air, NUMAI cablu original am folosit, si acum pe mufa e un pct negru, iar incarcarea nu mai merge cu mufa bagata in ambele pozitii, ci doar intr-una, asa ca l-am curatat cu alcool izopropilic, insa ala din interior NU am cum sa il curat, daca bag alcool izopropilic spray, o sa ajunga pe monitor si o sa il ph00ta, am facut asta cand aveam iPhone 4 si m-am lecuit, deci trebuie mers la service si demontat telefonul ca sa il poti curata in siguranta)
iar toate de mai sus produc un cerc vicios care v-a rezulta mai devreme sau mai tarziu ca nu mai merge priza deloc
Nici cablul original nu este aurit. George Buhnici o făcut unboxing la cabluri din china si is la fel de bune ca cele originale.
?
Cand aud de Buhnici imi vine sa BORASC!
SINCER
tipul nu face diferenta dintre Darwin, BSD si Linux, asa ca el crede ca Apple foloseste Linux ... Darwin care e un BSD modificat serios de catre Apple, presupun ca e mult prea mult pentru inteligenta lui LIMITATA
tipul spune ca daca te duci sa faci curs de programare ai job garantat, care implica, ca firma respectiva iti si garanteaza jobul, asa ca am dat telefon si am intrebat, nici vorba, moment in care BUHNICI MINTE PE FATA!
tipul NU E IN STARE SA SCOATA UN TELEFON ASUS ROG DIN CUTIE, pentru ca trebuia sa faca slide spre dreapta, SI LUI DE LA 30CM DEPARTARE ***NU II ERA CLAR*** CUM SE SCOATE, dar eu din spatele tembelizorului ma uitam ca LA BANCURILE CU IMBECILI, si nu, nici eu nu am scos niciodata un Asus ROG din cutie si nici nu am vazut vreun unboxing, dar din pragurile din carton de pe langa marginile telefonului si care tineau telefonul, ERA ABSOLUT SI TOTAL EVIDENT
asa ca nu stiu ce cabluri a testat el, insa TIE iti spun ca pe nici un cablu original nu am vazut niciodata cocleala verde, deci sunt placate cu aur pe bune
PS dupa vreo 2 minute NU a reusit sa scoata telefonul ala, dupa care a venit SUBALTERNUL lui ala mai tanar, si ala a reusit dupa ce s-a chinuit si el vreo 20 de secunde pana a reusit
iti dai seama la ce nivel de "inteligenta" se afla Buhnici si gasca de... amarati!
Da
PSS, ma scuzi ca ti-am trantit ce parere am despre Buhnici si nu ti-am raspuns la intrebare
intr-adevar cabluri luate din China de pe diverse site-uri ca Wish, s-ar putea sa fie foarte bune la un pret de nimic, insa TREBUIE sa cauti review-uri si sa te convingi ca sunt bune, pentru ca exista si pct 4 pe care nu l-am scris sus pentru ca nu mi-a venit in cap
un cablul prost poate sa faca scurt si sa iti arda tot telefonul, e putin probabil dar NU imposibil, am vazut asa ceva, dupa care nu am mai avut curaj sa pun cabluri ieftine la gadgetul pe care am dat 1000euroz!
Dacă e vorba despre cablul Type-C fără încărcătorul de rețea, nu are ce să se întâmple cu bateria.
Doar verifică dacă conectorul este compatibil cu mufa telefonului, în cel mai rău caz doar aceea s-ar putea strica.
Anonimusxx6373 întreabă: