Probabil cele mai bune (şi singurele) telefoane Samsung care să se încadreze în aceste cerințe sunt [în ordine după preț]:
- Samsung Galaxy A7 (2017): are baterie bună
- Samsung Galaxy Note 5: are funcții utile în plus față de un Galaxy S (de exemplu S Pen)
- Samsung Galaxy S7 Edge [Edge are bateria mai mare decât cel simplu]: are cea mai bună cameră, dar nu cea mai clară
- Samsung Galaxy A9: are baterie mai mare decât are A7
Nu recomand S6. Eu aş lua Note 5 sau S7 Edge. Cea mai bună cameră o are S7 pentru că scoate poze mai bune în condiții de lumină slabă, focalizare mai bună, etc... Camera lui Note 5 are mai mulți megapixeli, deci face poze mai clare (5K vs 4K), dar parcă sunt suficienți şi 12 MP.
Mai este un smartphone pe care nu l-am pus pe lista de mai sus pentru că nu-l văd fix acum pe stoc. Este vorba despre Samsung Galaxy Note 7 FE (Fan Edition) care este cea mai bună alegere în acest buget (Note 7 FE fiind un S7 cu funcții utile în plus şi o baterie mai mare) ATENȚIE: versiunea FE nu mai ia foc! Dacă vezi Note 7 FE, ia-l fără să stai pe gânduri.
Până la urmă e alegerea ta şi tu trebuie să decizi ce smartphone îți va fi cel mai util.
Parerea mea e ca un S6/S6 Edge ar fi foarte bun..il poti lua second hand pana 1500 de lei.
Samasung Galaxy S7, este foarte bun la banii astia, si la cerintele date de tine, sa nu il scapi pe jos si sa il strici, o sa dai la reparatie cat ai dat pe telefon. Funda?
Eu te sfatuiesc sa iti iei un Samsung galaxy C7/C7 Pro. O alta varianta ar fi cu Samsung galaxy C5/C5 Pro deoarece este mai ieftin.
Pai sa stii ca pe Emag sunt oferte la telefoane....Eu iti recomand telefonul Samsung Galaxi S7 e la reducere de la 3000 la 2000 profita de ocazie...sa sti ca arata mai bine pe gold