| Claudiu15g a întrebat:

De curand am primi un cod reincarcabil (Vodafone) de la un amic si l-am bagat in telefon. Am primit un sms in care spunea ca am reincarcat cu 5 euro fiind valabil pana in luna octombrie. eu avand credit deja valabil, reincarcat cu ceva zile in urma. dar dupa ce am bagat si codu asta am tot aceleasi minute/sms-uri. codul e de 5 euro, iar eu tot cu 5 euro am reincarcat acum cateva zile. FUNDA

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ai deja o optiune facuta, ai o optiune valabila si celalalt credit nu se adauga decat dupa ce consumi optiunea. deci tu trebuia sa bagi cartela abia dupa expirarea optiunii de minute.Suna la 1234 sau ce numar pentru a afla cat credit mai ai si fii atent ca optiunea e un asi cresditul e alta, poate ai pe undeva un mesaj si cu acel credit.dar eu stiu ca pana nu consumi minutele, creditul nu se adauga.

1 răspuns:
| corinus4u a răspuns:

Eu zic sa schimbi reteaua. Si eu am patit asa de vreo 3 ori am reincarcat dar nu mi-am primit creditul. Am sunat la relatii cu clientii dar tot cu buza umflata am ramas. Incearca si tu sa suni poate ai mai mult succes