anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

eu am sters accidental o fotografie de pe telefon, am vazut ca daca conectezi prin usb telefonul la pc, exista programe prin care poti recupera fisierele, faza este ca eu cand il conectez la pc imi arata "galaxy j5" intelegeti? si nu imi arata ca o partitie normala, imi arata un telefon, si programele nu il citesc. Am vazut pe net ca la aia le arata o partitie, la unii phone, la unii cu "F", si le citesc, arata ca D-ul si C-ul, E-ul etc, dar la mine e un telefon si scrie galaxy j5... cum fac sa recuperez fisieru'? sad

4 răspunsuri:
| Danzell a răspuns:

Depinde cum "mountezi" telefonul.
cand il conectezi la pc in mod normal iti apare pe telefon in partea de sus semnul de USB.
Problema este ca daca ai android 4.0 sau o alta versiune recenta optiunea a fost scoasa acum fiind doar MTP (Media transfer protocol), ceea ce inseamna ca telefonul va fi detectat nu ca un "stick USB" nou (dand-ui litera specifica partitiilor), ci ca un aparat media.

sunt ceva workarounduri insa sunt ceva mai complicate
uite un exemplu aici

http://www.guidingtech.com/39472/map-android-drive-windows/

| anonim_4396 explică (pentru Danzell):

Am 5.1.1, si cum pot face sa il recunoasca ca un stick usb? imi poti explica te rog?

| Danzell a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai link-ul de deasupra

te conectezi in reteaua wifi personala, descarci aplicatia aia. WebDAV server.
apesi pe butonu ala cu start webdav server
o sa iti apara o adresa ip pe care o vei nota undeva la indemana

in windows intri in my computer si ai in meniul tools > Map network drive

vei vedea in fereastra care a aparut ceva cu drive letter si FOLDER
in caseta cu Folder scrii ip-ul ala care l-ai notat
insa fara http:// ci sub forma \\123.674.3.100:8080
numerele de mai sus sunt ca exemplu tu scrii ce ai tu.
si fii sigur ca pui \\ si nu //

cam atat.
ar trebui sa iti apara in my computer

| Jimtheghost a răspuns:

Si nu poti sa deschizi? Eu am Nokia lumia si tot un telefon imi arata dar se deschide. Ai parola la telefon? Poate de asta nu iti arata nimic, trebuie sa pui parola, abia dupa il poti deschide. Sau uita-te in setarile telefonului la usb si vezi daca optiunea "citeste usb" sau cum s-o fi chemand este activata. happy