Eu am de 4 ani un iPhone 4 si nu am avut probleme cu bateria. Mi se descarca asa de repede cum se descarca si la inceput.
Dar sa-i prelungesti durata de viata, trebuie sa astepti de fiecare data sa se descarce complet si tu sa-l incarci pana la 100%. Apoi repeti ciclul pana nu o sa mai ai telefonul.
Se spune ca te va ajuta sa prelungesti durata de viata a bateriei cu destul.
La bateriile pe litiu este de fapt CONTRAINDICAT sa fie lasat sa se descarce complet. Teoria asta se aplica in cazul acumulatorilor cu nichel, insa si acolo se recomanda o descarcare completa doar din timp in timp - nu de fiecare data - si are rolul de a combate efectul de memorie, specific DOAR acumulatorilor pe nichel. Acumulatorii pe litiu prefera mai multe descarcari usoare decat putine descarcari intense, iar pentru o durata de viata maxima ar trebui sa il tii intre 60% si 80% incarcare.
Pai ca sa ai o baterie care " sa te tina" trebuie sa descarci o aplicatie din app store care se numeste " batery saver" sau ceva de genul asta care iti optimizeaza bateria si cand incarci telefonul stinge-l si lasa-l cam 12-10 ore si aprinde-l din nou si vezi daca este full! Funda?
Eu ma gândeam sa imi dati niste site-uri
Aplicatiile alea nu prea fac nimic.Trebuie sa iti incarci telefonul complet si cand este aproape descarcat asa o sa tina mult bateria