Operatorii de telefonie mobila au un serviciu de apel cu melodie de fundal, pe care o poti anula. Pentru instructiuni precise, iti recomand sa apelezi serviciul clienti Orange. Piesa de fundal nu se afla in telefonul tau, ci e pe server-ul Orange, Cand a aparut acest serviciu, prima melodie de fundal era gratuita. Probabil la tine a fost activata automat, din oficiu, fara sa iti fi dat acordul asupra folosirii acestui ton muzical la apelare. Contacteaza relatii clienti Orange pentru a opri melodia.
Salut,
Pentru a solicita dezactivarea serviciului Tonuri de asteptare apeleaza Serviciul Clienti la 411 daca esti abonat Orange sau la 444 daca esti utilizator PrePay.
O zi buna,
Orange Helper
Acelea sunt melodii de asteptare, suni la 444, sau 411 depinde ce esti abonament/cartela. Si le spui ca nu mai vrei sa ai melodiile de asteptare, pentru ca platesti pentru asa ceva la fiecare luna, nu mai stiu cat este, ca am avut si eu acum 2 ani. cand suni la ei, ca sa iti fie mai usor cu ramurile dai, 1, 1, 0. Ca sa intri direct cu un operator.