| MihaelaDart a întrebat:

Inca o problemuta am, cu acumulatorul bateriei de la telefonul meu Allview v2 viper s (3000mah) ma cam lasa de la 60%, de unde as putea sa cumpar una noua? Ar fi compatibila de la alt model Allview daca nu gasesc ca la telefonul meu? Ce imi recomandati? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Mergi cu telefonul la un service gsm si cere o baterie pentru acel tip de telefon. E bine sa pui acelasi tip de baterie. Te costa in jur de 40 de lei una.

| MihaelaDart explică (pentru darrio2007):

Multumesc!

| anonim_4396 a răspuns (pentru darrio2007):

Nu va gasi la nici un service baterie pentru modelul mentionat. Merge doar prin comanda de pe site-ul Allview sau eMAG. La ambele stocul este indisponibil, am verificat. Daca mergi in oricare magazin de telefonie si intrebi de baterie pentru el, vanzatorul da negativ din cap. Accesorii pentru Allview, eBODA, Alcatel, Xiaomi, Huawei, iHunt mai mult gasesti disponibile pe internet. In magazine mai mult accesorii pentru Samsung si Apple. Eventual sa mearga in showroom Allview ( la Brasov ), dar atata timp cat stoc indisponibil online si in showroom e la fel.

Am avut Allview si eboda. Folie pentru eboda a trebuit sa cumpar numai de pe internet. La Allview m-am deplasat la showroom pentru accesorii. Locuiesc in acelasi oras.

Iar ca raspuns pentru initiator, eventual sa astepte ca stocul sa fie din nou disponibil pe eMAG sau Allview.

| MihaelaDart explică (pentru anonim_4396):

Daca Brasovul imi era la 2 pasi, m-as fi dus, desi momentan sunt in vizita la parintii mei, sunt din Constanta. Nu am timp sa merg in alte orase. Eu voi incerca la magazinele din zona, daca nu, voi da comanda pe internet. Gasisem pe Emag desi pretul e exagerat fata de cele care nu mai erau pe stoc, uite https://www.emag.ro/......MTNXSBBM/. Nu are vreo steluta de la producator, o fi de incredere, sa ma risc? Imi va livra sau iar astept cum am mai asteptat in iarna un produs si nu a mai venit deloc.

| anonim_4396 a răspuns (pentru MihaelaDart):

Produsul pare original. Ma refer ca scrie Allview pe baterie. Asta in poze. Dar verifica mai bine. Si la acest produs din pacate stocul este epuizat.
Lasa ca intru eu la noapte pe internet si caut. Daca e sa gasesc ceva serios, iti scriu aici.

Am fost si mi s-a spus ca nu exista nicaieri in stoc, doar sa-mi incerc sansa pe okazii. Nu ma risc, mi-au zis ca sunt folosite, nu vreau sa dau banii si sa aiba probleme. Asta e! Voi sta cu luminozitatea redusa la telefon si cu powerbank dupa mine cand sunt in exteriorul locuintei. Multumesc oricum pentru sfaturi!

| darrio2007 a răspuns (pentru MihaelaDart):

Telefonul este cam vechi, din 2016. Probabil ca ăsta este motivul de nu se mai gasesc acumulatori pentru el.

Nu conteaza din ce an a iesit pe piata, ei ar fi trebuit sa inca mai aiba asigurat pentru 5-6 ani baterii pentru astfel de modele. Te obliga sa iti cumperi altul, ceea ce nu este normal. Consider ca am un telefon de unica folosinta. Oricum la Allview nici ca o sa mai cumpar vreodata.

Niciodata nu am apreciat aceasta marcă. Acum m-am stabilit pe Huawei.

Nici eu, dar cand am un tata care nu accepta o parere si doar la pret se uita, nu am putut sa il fac sa imi ia alta marca. Eu mereu am mers pe Sony si pe Nokia, dintre cele mai bune pentru mine, care nu m-au dezamagit, m-au tinut de fiecare data multi ani.

Mda. Si eu sunt tata si mi se pare cam scump cand baiatul meu alege ceva sa-si cumpere.

Nu am avut pretentii, ci o marca in sensul sa mearga bine (tot la un pret decent cum a fost Allview acum 2 ani cand mi l-a luat, putea sa fie un Samsung, Asus, HTC etc, la asta m-am referit), nu sunt fan telefoanelor scumpe.

Am un Huawei 2017 luat in octombrie. Tot 2017. Sunt multumit de el.

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar ca idee, la service sau alte magazine iti poate pune alta baterie. Dar nu va fi o baterie originala Allview si esti in riscul de a te trezi cu bateria explodata deoarece nu stii ce fel de baterie este. Sunt foarte multe baterii care se potrivesc, dar... Raman la dar.

| MihaelaDart explică (pentru anonim_4396):

Si totusi m-am dus la contact la producator si pe site-ul lor aceasta baterie nu e pe stoc si e la pret de 87 de lei. Pe Emag 100 si ceva si la ei mai ieftin, in puii mei, cumva e comisionul de vanzare al emagului!? In Germania acest telefon nici nu exista, ca daca era, as fi cumparat de acolo bateria. Desi am telefonul de la parinti facut cadou de acum 2 ani, desi problemele bateriei au inceput sa apara de acum un an, din pacate. As vrea sa mai aman momentul pana sa imi iau altul nou, sunt bagata in alte cheltuieli momentan.

| anonim_4396 a răspuns (pentru MihaelaDart):

Da,eMAG mereu e mai scump la produse vandute de marketplace. De ex. accesorii vandute de catmobile. Ma uit pe eMAG un pret, catmobile alt pret. Bineinteles ca am ales sa cumpar direct de pe site-ul catmobile pentru ca era cu vreo 20 lei mai ieftin. Sunt partenerii lor marketplace si pe site-ul lor isi vand produsele la pretul pe care il vor ei.