| alin_9439 a întrebat:

iPhone 5 (simplu) are senzor de temperatura? adica atunci cand e prea frig se inchide automat?

Răspuns Câştigător
| Vanqu1sh a răspuns:

Fiecare telefon are o temperatura maxima sau minima la care poate sa stea aprins, acel senzor functioneaza numai in cazurile in care telefonul se incinge prea rau sau mai bine spus smartphone-ul.

13 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Se inchide singur pentru ca fizica si pentru ca chimie. Nu se inchide de la un senzor. Senzorul de temperatura e utilizat ca daca telefonul "frige" sa reduca performantele ca sa pastreze telefonul pe o linie ok intre performanta si temperatura.

| alin_9439 explică (pentru sltlp):

Ok am inteles ce vrei sa spui, dar e normal ca la -15 grade telefonul sa se inchida singur daca nu il folosesc?

| sltlp a răspuns (pentru alin_9439):

Da. La asemenea temperaturi dacă nu se închide instant, atunci suferă și tot se închide mai târziu. Am zis suferă deoarece bateria la temperatura aia se va descarca imediat.

| alin_9439 explică (pentru sltlp):

Multumesc pentru raspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are dar nu se va inchide prea usor.

| stefanvladvlad a răspuns:

Nu cred ca are
sau daca are, nu cred ca se inchide(de ce ar face-o?)

| lotus21 a răspuns:

Dap big grin

| OmulSiXPacksSs a răspuns:

Da, are dar nu se va inchide chiar daca e frig atata timp cat sta in buzunarul tau laughing

| Ciprian96CPY a răspuns:

S3-ul meu a fost dus la extrem si nu s-a inchis. Am iesit cu el afara si la -10 grade. I-am schimbat si kernelul de i-am facut overclock de la 1.4 la 1.8 si fortat la maxim in joc. Si nu s-a inchis

| alin_9439 explică (pentru Ciprian96CPY):

Imi pare rau, dar aici era vorba de iPhone 5. big grin

| Ciprian96CPY a răspuns (pentru alin_9439):

Stiu. Dar nu are. Du-l la service dupa sarbatori.

| Alice3939 a răspuns:

Nu

| Si_Atat_Stefan_1979 a răspuns:

Cerd ca tu ai alte probleme la telefon!