| Szabii a întrebat:

Merita sa schimb Samsung Galaxy GT-I5500 pe un Alcatel OT 991?
Eu zic ca da. Parerea voastra?
Galaxy-ul meu nu a fost niciodata la service, nu a avut nicio problema, functioneaza perfect. Alcatel-ul la fel.
Va multumesc happy

Răspuns Câştigător
| CristianCRS a răspuns:

Cu placere. Da Alcatel-ul oricum ca si performante este peste Galaxy-ul tau si avand in vedere la ce vrei sa il folosesti chiar ti-ar fi mai folositor are ecranul mai mare, camera e cu 1.5 MP mai buna +are flash LED, are o versiune de Android un pic mai noua, procesorul cum ai zis si tu un pic mai puternic.Pentru ceea ce vrei tu este intr-adevar o afacere buna!

6 răspunsuri:
| CristianCRS a răspuns:

Din ce am vazut specificatiile fiecarui telefon in parte, este o afacere destul de buna, Alcatelul are specificatii mult mai bune, daca nu consideri un impediment ca este un produs Alcatel, merita schimbul!

| Szabii explică (pentru CristianCRS):

Alcatel-ul are procesor de 800, Galaxy-ul de 600. Nici la RAMi nu e mare diferenta, nici la camera. Alcatel e destul de slab, intr-adevar, dar nu imi trebuie pentru jocuri si aplicatii mari. Chiar sa vorbesc, internet, facebook, messenger, eventual 2-3 jocuri si ceva widget-uri.
Eu zic ca pentru astea ar fi bun. happy
Mersi oricum.

| CristianCRS a răspuns (pentru Szabii):

Cu placere. Da Alcatel-ul oricum ca si performante este peste Galaxy-ul tau si avand in vedere la ce vrei sa il folosesti chiar ti-ar fi mai folositor are ecranul mai mare, camera e cu 1.5 MP mai buna +are flash LED, are o versiune de Android un pic mai noua, procesorul cum ai zis si tu un pic mai puternic.Pentru ceea ce vrei tu este intr-adevar o afacere buna!

| Alex2312 a răspuns:

Eu detin telefonul Alcatel ot 991 si sunt multumit de el.Are camera de 5 preocesor de 800 ghz, android 2.3, blitz.Merita schimbul.Credema

| PetraCatalin a răspuns:

Da ar fi o afacere buna, dar depinde poate Alcatel-ul a fost stricat! Acuma tu decizi

| Costii a răspuns:

Optez pentru Alcatel, am si eu 991 si zic pro Alcatel. Merita, ia-l.

| adrianmihai001 a răspuns:

Cum sa dai Samsung pe Alcatel? nu conteaza dotarile sunt asemanatoare