Cu placere. Da Alcatel-ul oricum ca si performante este peste Galaxy-ul tau si avand in vedere la ce vrei sa il folosesti chiar ti-ar fi mai folositor are ecranul mai mare, camera e cu 1.5 MP mai buna +are flash LED, are o versiune de Android un pic mai noua, procesorul cum ai zis si tu un pic mai puternic.Pentru ceea ce vrei tu este intr-adevar o afacere buna!
Din ce am vazut specificatiile fiecarui telefon in parte, este o afacere destul de buna, Alcatelul are specificatii mult mai bune, daca nu consideri un impediment ca este un produs Alcatel, merita schimbul!
Alcatel-ul are procesor de 800, Galaxy-ul de 600. Nici la RAMi nu e mare diferenta, nici la camera. Alcatel e destul de slab, intr-adevar, dar nu imi trebuie pentru jocuri si aplicatii mari. Chiar sa vorbesc, internet, facebook, messenger, eventual 2-3 jocuri si ceva widget-uri.
Eu zic ca pentru astea ar fi bun.
Mersi oricum.
Cu placere. Da Alcatel-ul oricum ca si performante este peste Galaxy-ul tau si avand in vedere la ce vrei sa il folosesti chiar ti-ar fi mai folositor are ecranul mai mare, camera e cu 1.5 MP mai buna +are flash LED, are o versiune de Android un pic mai noua, procesorul cum ai zis si tu un pic mai puternic.Pentru ceea ce vrei tu este intr-adevar o afacere buna!
Eu detin telefonul Alcatel ot 991 si sunt multumit de el.Are camera de 5 preocesor de 800 ghz, android 2.3, blitz.Merita schimbul.Credema
Da ar fi o afacere buna, dar depinde poate Alcatel-ul a fost stricat! Acuma tu decizi
Marius_1376 întreabă:
shooby94 întreabă: