| Armando1234 a întrebat:

Mi-am luat un telefon alview p6 life si am incercat camera fota noaptea pe intuneric si iese in ceata. trebuie sa fac ceva din setari sau cum? Mentionez ca am folosit flesh si nu iese clara poza.mi-a iesit mai clara la un telefon cu 5 mp si la asta care are 8 mp iese in ceata.Dau funda :*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai mare greseala ca ai ales p6 life. Allview cel mai varza producator. Nu trebuie setat nimic. Bucura-te pentru alegerea facuta. Noaptea pozele ies in ceata, ziua cu purici. Realizeaza o fotografie pe timp de zi si da zoom imaginii. O sa vezi purici. Daca te uiti in review-urile de pe eMAG o sa vezi 80 la suta comentarii negative decat pozitive. O sa te vad peste ceva cu alte probleme cu acest tel. Sunt posesor de Allview ( tableta si telefon ). Telefonul l-am castigat, tableta cumparata. Amandoua varza. P6 am testat... serios ca varza. In fine. Banii tai. Dar eu am trecut pe samsun g. Dai un ban in plus si stai in fata. Allview pierde semnal gsm si wifi. Se intampla sa te lipesti de router si nu ai semnal. Te vei convinge pe ce ai dat banii.

| Armando1234 explică (pentru anonim_4396):

Mersi pentru sfat big grin o sa iau in considerare ce mi-ai spus si o sa-mi iau alt telefon
Samsung sau Nokia, ma incantat telefonul asta ca are ecranu mare si camera de 8 mp... Asta e astept sa se strice de tot laughing

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti spun ca acum cateva luni cand am schimbat telefonul si eu ma orientasem catre p6 life. Din imaginile de pe eMAG pare. wow... fain... cand l-am vazut intr-un showroom nu a fost asa. Este cu adevarat MARE dar urat ca aspect si de prima data mi-am dat seama ca nu merita sa dau bani. M-am orientat catre toate telefoanele Allview pana in 600 lei si am constatat ca toate sunt varza. Caracteristicile sunt numai pe hartie si pacat ca cele din gama viper sunt aratoase.

La 500 lei mi-am luat un Core 2 si este Samsung. Sa iti spun diferenta? Cu Samsung am semnal wifi de la etajul 7 pana la parter. Chiar si prin cartier mi-am gasit reteaua fata de Allview la care retea wifi dispare atunci cand pleci de langa router. Nu toata, da raman 2-3 linii si abia se inarca pe net. Cu Samsung defilez prin toata casa cu semnal full.

Partea interesanta este ca telefonul si tableta au, chipurile, procesor dual core. Interesant cum Samsung are Quad Core si ruleaza jocurile mai bine decat pe Allview cu Dual Core. Allview are mult lag, se blocheaza, ingheata ecranul, atunci cand esti apelat apare f tarziu apare cine apeleaza ( sau deloc ), baterie varza, mi s-au dezlipit pana si initialele Allview de pe capacul din spate... parca le-au lipit cu prenadez. La inceput eram incantat, asa este cand ai tel nou... dar folosind gasesti si minusuri.

Sfatul meu : atunci cand iti cumperi un tel intereseaza-te de el. Cauta pe net pareri /review. Trebuie sa existe ceva. Nu te lua dupa papagalii de pe youtube sau alte site-uri care spun ca sunt bune. Aia sunt platiti sa spuna punctele pozitive. Vezi parerile oamenilor care au cumparat. Chiar daca nu cumpar de pe eMAG, primul lucru caut review-uri pe eMAG.

| Lucitu a răspuns:

In afara de modul de noapte nu prea ai ce sa ii faci, de obicei camerele telefoanelor nu sunt bine optimizate pentru intuneric.