| stefangs a întrebat:

Nu stiu ce sa fac, am un iPhone 5 si de curand am vazut Samsung Galaxy S4 si ma cam tenteaza sa il cumpar... Problema este urmatoarea sa mai astept iPhone 5S sau sa cumpar S4-ul?

6 răspunsuri:
| Vvistula a răspuns:

Naiba s4 e mai iefitin si mult mai bun din toate punctele de vedere, multimedia, ecran, nu mai vorbesc de procesor

| Own3r a răspuns:

Eu zic sa astepti 5s

| Angelin2259 a răspuns:

Depinde ce fel de fan esti. Daca esti fan Galaxy implicit Samsung, atunci iti cumperi S4. Daca esti fan Apple poti sa-ti pastrezi iPhone 5-ul. E perfect pentru ceea ce face, iar 5s nu v-a avea multe modificari, prea multe +uri fata de 5 nici atat. Depinde si ce vrei sa faci cu telefonul

| stefangs explică (pentru Angelin2259):

Nu sunt fan nici Apple nici Samsung... Acum S4 la prima vedere m-a impresionat nu l-am butonat foarte mult, am mai avut S1 si un Galaxy Note si am avut destule probleme cu ele imi e frica daca imi cumpar S4 sa nu patesc la fel

| Anonim0079 a răspuns:

Depinde, daca esti familiarizat cu IPhone-ul iti recomand sa astepti 5S-ul dar daca preferi telefoanele pe android iti recomand S4-ul.Personal prefer S4-ul pentru ca are o multime de imbunatatiri precum:atunci cand te uiti la un film si iti iei privirea, filmul se opreste pana incepi sa te uiti din nou la ecran, ceva asemanator se intampla si atunci cand citesti(adica daca te uiti in joc imaginea coboara pentru a citi mai departe, fara a fi nevoie sa atingi ecranul). Sper ca ti-am fost de ajutor!

| johnnyBulletX a răspuns:

Parerea mea este ca Samsung galazy este mai bun la aplicati si este mai dotat, in ce priveste tehnologia iPhone in general nu mau fascinat in multe feluri... Acum faci cum crezi ca este mai bine, eu ti-am spus parerea mea