Normal ca merita, tu ce zici, ii aduce in plus upgradeuri folositoare si rezolvarea unor buguri, citeste si tu acolo unde dai upgrade la informatii.Asta e o intrebare gen "mi Am luat iphone si nu stiu cum sa ma dau mare".Nu cred ca daca ai iphone 5 nu te duce capu sa gndesti unpic.Gen :ce sa imi iau 3gs sAu 5? in concl: FA UPDATE UL E FOLOSITOR
Nu imi place sa corectez oamenii, curaspunsul ai dreptate, dar ai facut o mica confuzie:
update: actualizarea unui software la o versiune mai noi
upgrade: schimbarea/inlocuirea unor tehnologii vechii cu unele noi, de exemplu daca iti iei un procesor nou mai bun pentru PC i-ai facut upgrade, sper ca nu te super, dar iti va folosi sa stii asta
Adica tu vrei sa spui ca dai update la orice? am inteles ca ios 7.1.1 s-ar misca putin mai lent si ar avea mici probleme cu bateria... deci de asta am si intrebat aici... si app normal ca citesc acolo. dar acolo iti spune doar ce e nou, NU si ce probleme are acel soft!
Normal ca nu scrie, deoarece abia a aprut, iar populatia inca nu l-a instalat (timp) ca sa dea un Feedback catre Apple.