Dupa dupa,.
deci
Setari > Conturi si Sincronizare.
Ai mai jos instructiunile:
1. Debifezi Sincronizare automata,
la Gestionati conturile mai jos deselectezi contul care are legatura cu google sau facebook este punctul cel cu doua sageti rotunde, dai pe el si se dezactiveaza daca numai are culaorea verde, atunci e dezactivat.
2. Cum ii scoti de pe contacte
a. intri la Agenda(Contacts) si dai Optiuni de Afisare(se obtine din apasare Menu sau celel 4 lini de pe tel).
b aici ai sa observi, Alegeti persoanele din agenda pentru afisare
si normal deselectand, contul ai sa scoti din afisare din contacte.
Daca n-ai inteles imi spui.
Bafta! aporpo vezi sa nu deselectezi SIM, ca numai vezi celle de pe cartela. )
Pentru a-ti scoate prietenii care au intrat in contacte trebuie sa intri in setari conturi si sincronizare, sa debifezi ''sincronizare automata'' si sa dezactivezi de acolo contul de Facebook.
Daca e un telefon cu android intri la conturi si sincronizare. si acolo ai sa gasesti in optiuni
Da am intrat la conturi si sincronizare si dupaa?
Nu stiu sa-ti spun pe de rost
daca te duce oleaca capusorul ai sa te descurci
Sa dau elimin cont?
Uite si-a pierdut timpul alexmarton si ti-a spus exact,,,
Am inteles din ce mi-a zis el...El mi-a explicat cum trebuie de aia i-am dat si funda
Dupa dupa,.
deci
Setari > Conturi si Sincronizare.
Ai mai jos instructiunile:
1. Debifezi Sincronizare automata,
la Gestionati conturile mai jos deselectezi contul care are legatura cu google sau facebook este punctul cel cu doua sageti rotunde, dai pe el si se dezactiveaza daca numai are culaorea verde, atunci e dezactivat.
2. Cum ii scoti de pe contacte
a. intri la Agenda(Contacts) si dai Optiuni de Afisare(se obtine din apasare Menu sau celel 4 lini de pe tel).
b aici ai sa observi, Alegeti persoanele din agenda pentru afisare
si normal deselectand, contul ai sa scoti din afisare din contacte.
Daca n-ai inteles imi spui.
Bafta! aporpo vezi sa nu deselectezi SIM, ca numai vezi celle de pe cartela. )
Sau poti sa pui mana sa inveti gramatica! Corect se spune "prietenii PE care ii am..."!