"Just follow this procedure.
1. In your keypad, type this code: *#52828378#
2. You will get the JAVA Test Menu after typing the above code, find the OTA Test menu and open it.
3. Then you will see the value 500 in Maximum JAR size field, change the value to a number higher than 500, i.e. 5000.
4. Save the setup
5. Now, go back to your jar file and install it.
You should be able to install it now."
SURSA : http://www.askmefast.com/......07847.html
Deci :
* tastezi codul *#52828378#
* selectezi OTA test
* schimbi valoarea maximă Java, la 5000 ( spre exemplu )
* apoi, dai "Save".
Ar trebui să meargă bine după aceea.
Pai ca sa-ti spun sigur eu aveam limita la jocuri 500kb toate bune si frumoase am luat angry birds si mi-a mers fara eroare dar acum la alte jocuri da acea eroare :
Eroare java sau Eroare java nu este memorie disponibila
Da asa am facut in fine poate o sa mearga
Mda tot nu merge
Dezinstalează Angry birds, refă acele setări ( cu codul de mai sus ), apoi reinstalează-l.
Poate aşa se rezolvă problema.
Ok o sa incerc dar faza e ca angry birds merg oricum nu conteaza numele jocului
Nu merg, oricum macar ai acordat putin timp
Ziceam de el, deoarece ( din câte am înţeles ) problema ta a apărut DUPĂ ce ai instalat acel joc - deci, e posibil ca el să fi fost mai mare decât limita de 500 şi de acolo să apară eroarea permanentă...
Oare sa le mai bag odata din calculator in telefon? Asta e problema?
Dacă nu reuşeşti nici aşa, atunci poţi încerca să le dezinstalezi, apoi foloseşti metoda de mai sus şi setezi o valoare mai mare ( spre exemplu 5000 ), apoi le reinstalezi.
Dacă nici aşa nu merge, atunci poţi face o "revenire la setări de fabrică" ( factory reset ) din Meniul telefonului - dar se şterg toate setările personalizate ( ulterioare, agenda, jocuri, aplicaţii, etc. ), apoi foloseşti metoda de mai sus şi modifici o valoare mare la Java, după care reinstalezi jocurile.
O seară frumoasă.
Multumesc da am auzit de metoda cu setarile din fabrica.Deci decat asta a mai ramas de facut. Sper sa mearga!
Atenţie : dacă faci "factory reset", să faci ÎNTÂI un backup la datele din telefon ( se vor pierde contactele, agenda, aplicaţii, jocuri, etc. - mai exact tot ce s-a instalat pe telefon după ieşirea din fabrică ).
Da stiu de tot si contactele le am pe sim
Ok.
Toate cele bune.
Multumesc dar este normal sa nu imi stearga pozele si jocurile?
Se şterge TOT ce NU era în telefon la "ieşirea" din fabrică - inclusiv pozele şi jocurile instalate de tine ulterior cumpărării.
Tot nu merge in fine multumesc de ajutor.
O seara buna!
Cu plăcere!
O seară frumoasă şi ţie.
"Just follow this procedure.
1. In your keypad, type this code: *#52828378#
2. You will get the JAVA Test Menu after typing the above code, find the OTA Test menu and open it.
3. Then you will see the value 500 in Maximum JAR size field, change the value to a number higher than 500, i.e. 5000.
4. Save the setup
5. Now, go back to your jar file and install it.
You should be able to install it now."
SURSA : http://www.askmefast.com/......07847.html
Deci :
* tastezi codul *#52828378#
* selectezi OTA test
* schimbi valoarea maximă Java, la 5000 ( spre exemplu )
* apoi, dai "Save".
Ar trebui să meargă bine după aceea.