Iphone poti lua dar ios nu cred, ala este de fapt sotul cu care vine acel telefon, deci nu iei iphone si iso iei doara iphone si ala vine cu acel program instalat pe el. Daca merita? Normal ca merita, cine spune ca NU ala na folosit niciodata.Eu spun din experienta, piana maia cum 3ani am folosit toate brandurile de telefoane,de calculatoare,apoi am zis hai sa trec la Apple,eram si eu ca cei multi de pe aici ce Apple frate e doara numele si atat dar de fapt vorbeam fara sa fi folosit vreodata, adica asa sa vezi la altul, sa butonezi nitel in magazine nu e suficient, trebuie sa ai telefonul, calculatorul si sa-l folosesti zilnic, apoi iti poti da cu parerea.Eu cand ii vad pe papagalii astia vai andoroid,vai Apple nu-i bun de nimic,astia is papagali nimic mai mult, nici nau avut veodata in mana un iphone, dar ajung sa dea sfaturi la altii.
Deci parerea mea personala si ce am vorbit, vazut altii care folosesc Apple este ca e cel mai bun telefon, are cel mai bun sistem de operare atat pentru telefon cat si pentru calculator, net superior oricarui alt sistem.
Cine a trecut la Apple nu mai revine la wind sau alte rahaturi.Am vazut unia morti dupa Samsung, se bateau cu fundu de pamant ca e cel mai tare din parcare. Dupa vreo 2 ani ma intilnesc cu ei, vad ca au iphone.Zic mai dar undei Samsung? Aaaa man dar nu stiam ca e asa de bun exact ce ziceam doara dau din gura pe baza a nimic.
Tu nu trebuie sa asculti de nimeni, incearca si dupa vei stii exact ce iti place.Nu poti spune imi place numai X daca tu nu ai folosit si Y corect? Citeste ce spun cei care au Apple acum dupa ce au folsit alte stifturi.Produsele Apple are de toate,totu este cum trebuie sa fie de la surub pana la ce vrei tu. Opera de arta la toate capitolele. Unia or sa sara sa zica da ce frate eu ma uit cum arata un telefon? Normal ca te uiti,asa cum te uiti la o fata frumoasa siti place la fel e si cu produsele nu cred ca iti place de o fata urata cu spume ca vai are suflet mare
sau cumperi merele alea stafidite
orice ca este produs, ca este animal, om etc te atrage daca arata bine, iar produsele Apple asta fac, atrag si prin aspect. Orice conteaza pana la urma, orice iti face sufletu sa vibreze
Nu, iOS este mai mult o închisoare deci nu văd de ce ai vrea să lucrezi cu un astfel de sistem de operare (pe lângă firma și telefonul propriu-zise prin care tot romînul se laudă).
Android este incredibil de flexibil, avantajos și... gratuit, te scapă de gratiile pe care iOS ți le-ar impune și ai avea mult mai mult control asupra dispozitivului.
În ciuda faptului că nu te poți infecta pe iOS, Android este cel mai bun pentru rutina de zi cu zi.
În concluzie, iOS este impracticabil, nefolositor și total irelevant dacă ai poseda informații referitoare la strategia Apllee de vânzare a produselor lor.
Nu mai spun si că îndrăgitul romîn va găsi sau nu mereu un motiv pentru care să-și cumpere iRinichi sau iCevaÎnRateDe500LeiPeLunăTimpDe10Ani.
Vorbești exact de parcă nu ai ști despre ce vorbesc eu.
Trebuie să admit: nu, nu am cumpărat, nu am intenționat, nu intenționez și nici nu voi intenționa să cumpăr crap-ul overpriced operit de Mappel because reasons.
Modul în care o spui nu îmi prea inspiră o vârstă apropiată de 15, deci presupun că vorbesc deja cu copii.
Îmi place formula de salut, clar așa ne-nvață mama în a'stă Românie să vorbim cu necunoscuții.
Tristuț, ce să zic...
Ce ma iei ma tu pe mine ca cu cati ani am, da ce ma tu cati ani ai? Ma baiatule tu creca nu stii cine-i tata ma.
Daca nu ti-ai luat iphone nu mai vorbi ca ma enervezi si fac urat aici.
Android e plin de virusii lor ca iphone oricum e mai bun, face ala niste poze mai bune decat camerele proesionale de mii de euro, nu mai vorbi tu aiurea.
Unde stai sa ne vedem? Sa lamurim situatia.
Fratemiu', mă găsești în fiecare secundă pe Kepler-22b și în vacanță pe HD 189733 b.
Zic că n-ai minte de om adult, deci bine-ar fi să părăsești TPU și să te-ntorci la iRinichiu' lu' taticu' căci văd că te scot din zona de confort și taaare nu-mi doresc asta...
Dar stai, cine zicea "nu judeca o carte după copertă"? Este un idiot. La felul în care vorbești și mai ales greșelile gramaticale, pot să afirm că nu ai 13-15 ani, deci, așa cum am spus mai sus, te rog să părăsești TPU dacă simți din adâncul inimii tale fapul că internetul este un loc macabru.
Apropo, spune-i lu' taticto c-aș vrea să vorbim puțin asupra Politicii de confidențialitate și a Termenilor și condițiilor TPU pe care le-ai încălcat la crearea contului și acum, prin limbajul vulgar (zis și "stradal") pe care mamicu' și taticu' te-au învățat.
Ce vorbe de tocilar trist.
Te contrazic. Samsung Galaxy J7 2017 face poze mult mai bune decat Iphone 7
Dragul meu, dacă mă adresez și prestez prin exprimare dovada că mă pot numi "om", sunt mai mult ca sigur că restul sunt doar plusuri inutile.
Pentru mintea ta micuță, așa cum ne-ai demonstrat: ofer respect pentru a primi respect, un lucru care lipsește la tine.
Plus că am venit aici să ajut, faptul că ajut oamenii consider eu că nu mă poate "marca" drept "tocilar" și nici "trist.
Îmi place să ajut, asta e mentalitatea mea.
Ceea ce numiți voi, "copii din zilele astea", "cuvinte premium" sunt doar niște cuvinte rar folosite dar cu un puternic impact asupra sensului oferit de emițător, deci chiar îmi pare rău că nu pot vorbi cu cineva care să poată traducă "câineasca" mea în limbajul său propriu.
Și tu chiar nu ai observat că vorbești cu un spălat pe creier? Cu un blocat mintal? A rămas săracul pe ideea că "dacă-i overpriced, clar e infinit mai bun decât orice".
Lasă-l, nu te strofoca, astfel de personaje își vor da singure seama că au greșit când probabil vor mai crește și vor afla mizeria în care au crescut, au crezut și au trăit.
Tu esti un tocilarist trist. Nu sti nimic despre o persoana si o faci tocilara. Ca sa stii tu esti trist. Incearca sa nu mai jignesti persoanele si nu mai vorbi cu tine in oglinda cand insulti pe cineva! Noapte buna!
Https://dexonline.ro/definitie/tocilar
Cauta in DEX data viitoare daca nu esti sigur ce apesi pe tastatura.
Probabil ai uitat sa dai pe butonu' de "on" la creier cand ai scris raspunsul asta. :))
Pe langa atacurile astea de prostie pe care le ai si dumele proaste mai si vorbesti ce nu stii.
Singurul smartphone cu OIS (Optical Image Stabilization) foarte similara cu cele de pe camerele performante "de mii de euro" e Google Pixel 2, iar in rest e la fel de racheta ca si celelalte chinezarii, un telefon nu se compara cu o camera.
Daca tu zici ca iPhone-urile au cel mai bun soft eu tin sa te contrazic, am umblat si eu cu asa ceva dar detin Android si sunt 100% sigur ca soft-urile de pe modelele Huawei 2016+ si pana si TouchWiz-ul de pe Samsung sunt la fel de bune sau chiar mult mai bune decat orice model de iPhone. Nu mai zic de capodoperele de la One Plus cu Oxygen OS cunoscut ca si cea mai fluida versiune de Android sau cele de la Sirin Labs de care probabil nici nu ai auzit, ca la tine in sat nu cred ca are lumea altceva in afara de caramizi (iPhone-uri si Nokia cu lanterna).
Ia vezi, in cat timp ti se incarca asta (0-100%). Pun pariu ca ai si lag cand dai pe "discover", asta daca ai un iPhone si nu esti doar un poser trist. Pe Sirin Solarin merge brici meniul asta, se incarca asa de lin, fara nici o sacadare. :))
https://www.solarin.com/
Ma baiatule nu ma lua tu pe mine cu Sirin Labilis cu oxigenu tau si cu din astea AI INTELES? De ce crezi ca costa iphoneurile mai mult? Costa mai mult ca sunt mai bune.
Pana si tata mi-a zis ca iphoneurile sunt cele mai bune, si ca numai smecherii au iphone.
Ma moule, nu intelegi ca daca e scump e si bun? Telefoanele mai scumpe are si circuitele mai bune, are firele alea mai bine lipite si e mai rapid.
Se misca mai rapid ca puterea bateriei e mai mare ca a si costat mai mult, de ce crezi ca iphone-urile se incarca doar cu incarcator de la iphone-uri? CA ELE SUNT UNICE PE PIATA, IPHONEURILE SINT ADEVARATE TELEFOANE.
Costa mai mult decat ce e pe piata la liber, corect.
Tu te-ai uitat pe site-u' ala mai mult de 5 secunde?
Telefonu' ala costa mai mult decat toate telefoanele de le-ai avut tu pana acum, nici macar nu mai poti sa il cumperi in $$ acum, iti trebuie SRN Tokens, dar ca idee de baza, acel Sirin Solarin (lansat in 2016) a fost $20.000 in momentul lansarii si acum e momentan la $12.000. Cel mai nou model al lor (Sirin Finney, lansat 2017) a facut un crowdsale in care au strans mai multi bani decat o sa strangi tu probabil intr-o viata.
Ala e un adevarat telefon de fita cu raport calitate-pret bun, nu o chinezarie pentru inculti ca tine.
Spui niște prostii mai mari decât inițialul mesaj trimis.
Nu mai vreau să mă "cert" cu un perete, și-așa, e ora de somnic pentru amândoi.
Așa cum am scris mai sus, stau pe Kepler-22b, te primesc oricând cu mâinle deschise :*
Nai cum sa stai pe kepler nu mai minti.
Aia e planeta ca am cautat pe google, nai barbatie in oo ca sa ne batem.
Dar nu mint!
Aceea este locația mea actuală.
Fac parte dintr-o rețea de stații spațiale super-secrete, mai secrete de cât dark web și conspirația inexistenței vreunui Dumnezeu.
Mda, tristuț dacă tacto te-nvață că produsele Mapple sunt "cele mai bune".
Clar stai cu șatra-ncasă după cum spui și-n mesaje.
Îmi pare rău pentru tine
Eu ma *** cu un dslr de 200 de euro pe pozele facute de iphone-ul tau.
Am avut Android toata viata si uram Apple, pana mi-am luat un 6s... Isi merita fiecare ban.
Every f*cking iPhone user be like.
Macar de ar scrie toti asa, corect gramatical.
Adica na, sper ca faci la caterinca.
Toate modelele pana la 6, inclusiv SE zici ca sunt telefoanele alea de plastic de jucarie false care le luai din pufuletii cu surprize sau de la targurile si magazinele de "chinezarii".
Ia sa aud, cum faci tu sudor apt pe iOS cu jailbreak? Ia sa vad. Cum îți faci tu verisune ta de iOS și ți-o instalezi pe telefon... Ce customizare poți să faci pe iOS in afara să miști în stânga și dreapta iconițele, sa faci foldere și să schimbi imaginea de fundal?
Daca iti place un dispozitiv performant din punct de vedere al pieselor hardware, metalic, dar care poate fi usor spart iti recomand Iphone.
Pe de alta parte daca iti vrei un telefon flexibil, usor de utilizat, cu ecran mare, care nu costa multi bani si care il vrei pentru durate lungi ( de 3-4 ani) ia-ti un telefon Samsung cu Android.
Fiecare are minusuri si plusuri.
Iphoneul este dezavantajat din cauza diversitatii scazute de modele. Iphone merita sa cumperi numai daca este S6+. In schimb ip5/4 sunt istorie deja.Pe de alta parte samsungul are o diversitate foarte mare de modele din care sa alegi.