Da, iti merge greu, ai grija exista telefoane care au nevoie de memorie mai mult decat crezi tu, sistemul de operare chiar daca are o parte alocata doar pentru el are nevoie si de memorie in plus, gen la telefoanele LG G, daca ai memoria plina incepe sa aiba buguri, dupa crush-uri si dupa chestii mai grave
Nu am cum sa zic ca la toate telefoanele LG G se intampla, dar la majoritatea asa am vazut, poate si la altele! Am un prieten cu un A3 2016 si cand are memoria plima incep crush-urile si bugurile!
Memoria RAM si interna vor fi afectate de acest lucru (descarcarea excesiva) asta ducand la o performanta mai proasta a telefonului in general.
Da, iti ingreuneaza telefonul si se incarca cu memorie cache, chiar daca tu stergi aplicatia, pe telefon raman data dalvate de joc... care o sa iti mai ia din memoria telefonului, iar daca cumva vrei sa iti iei un card de memorie, nu te va ajuta!
Nu se întâmplă nimic man stai liniștit dar dacă ai multe aplicații o sa ți se miște mai nașpa telefonul și o sa ți se încălzească.
Ai auzit de defragmentare?
Nu cred ca se poate intampla nimic dar mai mine instaleaza-ti o aplicatie de security si in momentul in care stergi ceva te intreaba:
Doriti sa sterge-ti si fisiere lui X?