| ganicius66 a întrebat:

Stiti ce se intampla cu abonamentele la Telekom? Pe luna asta a venit 300 de lei cand abonamentul e de 130lei si fara a face cost adițional ă venit 300...vi s-a intamplat? Ce e de facut? Nu am de gand sa plătesc 300 de lei pe nedrept

5 răspunsuri:
| HadesSs a răspuns:

Astia de la telekom sunt niste mafioti, eu am scapat cu greu de ei dupa ce mi-au reinoit contractul fara sa ma intrebe.

| SynapseNinja a răspuns:

Întâi du-te la ei și vorbește de ce a venit atât de mult (ceva mai mult de dublu) și santajeaza-i ca dacă se mai întâmplă asta îți reziliezi/ștergi contractul. Sau ai putea face plângere la Protecția Consumatorului.

| ganicius66 explică (pentru SynapseNinja):

Mâine o sa merg la cei de la Telekom sa vad care e problema...mai e ca la inceputul saptamanii am primit factura normală până în 150lei iar azi a mai venit una de 314lei care nu o voi plati, pot spune ca mi-a venit bine, unui prieten i-a venit 900lei.o sa facem si reclamație la opc dar si la ei

| Xaya a răspuns:

Suna-i si spune-le ca daca se mai joaca cu nervii tai in felul asta iti stergi abonamentul una-doua. Tata ii santajeaza in felul asta pe cei de la Vodafone ca toata familia e abonata la ei si asa face rost de preturi mai mici la telefoane laughing

| ganicius66 explică (pentru Xaya):

De sunat, sun la ei non stop dar nu raspunde nimeni...cu santajatul sa scoti preturi mai mici la telefoane e alta treaba, asta o poti făcea reînnoirea contractului...