Astia de la telekom sunt niste mafioti, eu am scapat cu greu de ei dupa ce mi-au reinoit contractul fara sa ma intrebe.
Întâi du-te la ei și vorbește de ce a venit atât de mult (ceva mai mult de dublu) și santajeaza-i ca dacă se mai întâmplă asta îți reziliezi/ștergi contractul. Sau ai putea face plângere la Protecția Consumatorului.
Mâine o sa merg la cei de la Telekom sa vad care e problema...mai e ca la inceputul saptamanii am primit factura normală până în 150lei iar azi a mai venit una de 314lei care nu o voi plati, pot spune ca mi-a venit bine, unui prieten i-a venit 900lei.o sa facem si reclamație la opc dar si la ei
Suna-i si spune-le ca daca se mai joaca cu nervii tai in felul asta iti stergi abonamentul una-doua. Tata ii santajeaza in felul asta pe cei de la Vodafone ca toata familia e abonata la ei si asa face rost de preturi mai mici la telefoane
De sunat, sun la ei non stop dar nu raspunde nimeni...cu santajatul sa scoti preturi mai mici la telefoane e alta treaba, asta o poti făcea reînnoirea contractului...
bobbyG întreabă:
anonim_4396 întreabă: