Bună!
Scrie foarte CLAR pe site-ul oficial :
"Contractele pentru pachetele Digi Mobil Optim se incheie pe o perioada de 12 luni pentru abonamentele fara telefon si de 24 de luni pentru abonamentele cu achizitia telefoanelor mobile." - SURSA :
http://www.rcs-rds.ro/telefonie-digi?t=telefonie-mobila
Chiar dacă ( iniţial ) Contractul tău a fost pe 12 luni, în momentul în care ai luat telefonul ( subvenţionat ), Contractul s-a PRELUNGIT pe 24 de luni!
Toate cele bune!
Pai in cazul asta esti idiot, sau idiot? Ce te doare ce zic altii, atita vreme cit tu ai semnat un contract in care scrie ceva negru pe alb?
M-am uitat acuma pe contractul lui unu care tot așa scrie pe 12 luni și acum 2 zile ar fi trebuit sa îi expire.dar și el a luat telefon și văd ca încă îi merge..sau mai sta câteva zile și după îi expira? în contract scria ca la făcut pe 23.09. 2014 dar pe 12 luni.
Hmm...sincer eu cred ca tot raman pe digi ca alt undeva nu am unde...adica 3gb net internationale 150 si nelimitate in retea cu 13 lei unde mai gasesc eu asa ceva? Dar as mai avea o nelamurire am vazut ca este si 4g acuma nu stiu exact daca trebuie acceasi banda de latime adica 2600 sau asta e banda maxima..Eu am un tel care suporta 4g dar 2100
Clar, sint intru totul de acord cu tine ca Digi Mobil are cele mai bune oferte, daca poti face abstractie de acoperire care inca e deficitara in unele zone. In MULTE zone, dealtfel. Cert e ca in ultima vreme lucreaza din greu si la partea asta. De vreun an si ceva la soacra-mea nu aveam semnal absolut deloc (sta un pic mai la tara, asa), iar acum stau bine mersi in mijlocul casei si vorbesc fara probleme la telefon, nici nu e nevoie sa stau pe linga geamuri. 2100 e 3G toata ziua, nu e 4G. Da-l draq de 4G, e fix marketing pentru fraieri. Sa iti mearga tie 3G-ul bine.
Teoretic, daca pe contract scrie 12 luni, atunci dupa un an acesta expira si il poti reinnoi. Daca, odata cu achizitionarea telefonului, s-au semnat niste hartii prin care s-a prelungit abonamentul pe 2 ani (conditie pentru primirea dispozitivului), atunci mi se pare logic sa mentii contractul cu ei 24 de luni. In lipsa unor acte aditionale semnate, chiar daca ai primit telefonul, contractul ramane valabil un an de zile. Ar trebui sa contactezi RCS-RDS, daca ai nelamuriri atat de mari.