| Aztecul a întrebat:

Știe cineva o aplicație pentru a avea toate lucrurile blocate sau de a le recupera in telefon in caz ca acesta este furat sau pierdut?
Dau funda

3 răspunsuri:
| NicuRO a răspuns:

Salut, pentru a bloca anumite aplicații cu o parola iti recomand AppLocker il gasesti pe Google Play, în caz de iti fura telefonul și nu vrei sa pierzi pozele/videoclipurile îți recomand sa faci Backup pe un cont de google pe care îl deții tu, salvezi pozele/videoclipurile pe gmail, gasesti pe YouTube Tutoriale.

| Ionut659 a răspuns:

Păi...Ai în setări blocare ecran care poate avea și deblocare cu fața, amprenta etc. Contează ce telefon ai, Google are un sistem cate îți localizează telefonul dacă este furat iar celelalte rețele de socializare au locație, ex: Facebook cu.prieteni din apropiere. Care îți arată la câți km este locația ta (a tell) oriunde în lume. Dacă vrei o app de gasire a tell și de blocare instanta instalează pe alt telefon mai sigur antifurt sau alte nume de app.
Eu zic că ar meege bine un nr de telefon pe ecran în caz că îl pierzi și poate un email, ex: trimiteți mesaj la. test@gmail.com.și poate omul ți-l va da dacă ți-l găsește. Mai poți pune câte o parolă pentru fiecare app și mai ales poți bloca rețelele de socialmedia de pe telefonul tău cu o parolă nouă de pe alt telefon.
Am vazut că un hacker poate debloca un telefon simplu prin folosirea unui laptop, vezi să ai mai multe parole și să pui parolă pe orice poți. Sper că te-am ajutat.

| PainTech a răspuns:

Salut!
Ai sistemul de la Google care merge automat. Împreună cu o parola sau model la deschidere merge minunat.

Eu am și o aplicație anti-furt Prey care blochează telefonul, face poze la cine încearcă să deblocheze telefonul, are funcție de localizare care merge și prin SMS, etc.

De recuperat date nu ai cum sa recuperezi in caz că e pierdut, motiv pentru care trebuie să faci backup-uri.