| raul230 a întrebat:

Tocmai mi-am luat un IPhone SE Gold nou, și mi-am luat geam și am parfumat un pic de parfum pe geam in fața. Nu afectează nimic?

9 răspunsuri:
| sunset10 a răspuns:

Nu cred. Eu folosesc un spray special pentru curatarea ecranului si nu afecteaza cu nimic. Cred ca e ok, idk

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Stai fara grija; chiar si depanatorii au nevoie de telefoane parfumate, ca sa-si castige salariul.winking laughing

| TheAnonimous3037 a răspuns:

Daca prin geam te referi la folia de sticla, nu afecteaza cu nimic parfumarea pe acesta, mai ales in cazul in care ai sters cu ceva dupa parfumare.In general suprafetele din sticla ale telefonului nu sunt afectate de catre picaturi de apa, parfum, sau alte lichide daca nu se extind pana pe langa rama.

| IIIshaneIII a răspuns:

Ce parere ai despre el, vreau sa imi cumpar si eu iphone SE, de cati gb este al tau?

| mgtow a răspuns:

Nu

| raul230 explică (pentru IIIshaneIII):

32 GB Gold ii fain.

| raul230 explică (pentru TheAnonimous3037):

Dacă se extind pe rama ce se întâmpla.

| TheAnonimous3037 a răspuns (pentru raul230):

Daca nu s-a intamplat nimic pana acum, atunci e bine.Dar in general daca intra apa sub display s-ar putea sa apara probleme.

| gelu1970 a răspuns:

Parfumul o să iți mai indulceasca dizgustul când o să inceapă problemele. SE e modelul cel mai prost scos de Apple in ultimii ani.
Ce trist că in ziua de azi, cu toata informația ce există, să nu fii in stare să alegi un telefon bun.