| StellarMary a întrebat:

Salut TPU
Vara anului 2021 am primit un Samsung A6+ 2018 de la un prieten vechi de-al lui taicamiu. Ulterior am aflat ca este blocat in rețea pe Vodafone. Iti puteți spune locații in Iași unde aș putea sa-l deblochrz, caci am fost la un service de aici din Alexandru si-mi au spus sa ma duc la o reprezentanța Vodafone, iar cei de la Vodafone mi-au spus sa ma duc la un service. Sunt complet comfuza de situație. Daca asa imi puteti spune un preț aproximativ la toata problema?

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si nu poti da o cautare pe google reparatii decodari resoftari telefoane Iasi? Ce o fi asa de greu, tu trebuie sa mergi cu el la cei care decodeaza nu ai treaba cu Vodafone ul, ăia de la Vodafone sunt idioti, tie trebuie sa ti l resofteze il poti duce oriunde deoarece telefonul numai este in garantie si te va costa reparatia. Fiind un telefon relativ vechi din 2018 nu stiu daca mai merită sa bagi bani in el sa il decodezi, dar daca tu vrei sa il repari este ok.

Răspuns utilizator avertizat
| Javva a răspuns:

Eu zic sa iei legatura cu cineva care se pricepe la IT de la tine din oras pentru ca toata procedura consta in conectarea unui cablu USB in telefon si un program amarat de decodare, cu un tutorial probabil ai putea s-o faci si tu acasa, mai mult de 100 de lei nu cred ca iti va cere cineva.