| Nahman a întrebat:

vine ziua mea si as vrea sa-mi cumpar un telefon si optez intre s10, s9 sau s8, cam asta as vrea eu.
Nu il folosesc sincer la poze, doar asa ca orice utilizator, ma joc putin pe el, stau pe insta si chestii ca toata lumea deci nu sunt un power user dar imi place sa am un telefon performant si nu sunt nici tipul de om sa am un telefon la care trebuie doar sa vorbesc si atat.
Mai folosesc shazam si alte aplicatii etc. Dar nu stiu pe care sa il iau sincer si as vrea niste pareri.
Eu as vrea s10 pentru ca imi place ce featureuri aduce la masa dar sunt indecis momentan.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca ai banii cumpara ultima generatie care va urma, s10, ca merita, nu cumpara generatie veche, repet daca isi permiti, in principu se stie ca tehnologia avanseaza o data la 2, 3 ani nu in fiecare an, s10 pratic e urmasul lui s7, intre s7-s10 nu au fost imbunatatiri mari, doar de aspect, poate acest s10 va vi ceva de el, eu as cumpara s8 ca nu-mi permit s10 si imi place mult aspectul lui

| Bogdan70001 a răspuns:

Auzi,dar de OnePlus, de Xiaomi ai auzit?
Eu iti recomand.
1. Pocophone F1 ((care zic eu ca este PERFECT pentru cum zici tu ca urmeaza sa-l utilizezi
2. OnePlus 6T (aici pretul creste putin mai mult decat Pocophone F1, dar ai parte de unde design mai frumos, elegant, cu mai multe functii rare si multe altele
3. Xiaomi MI 8 ( nu pre ama atrage ca aspect foarte mult, dar la fel ca si Pocophone este foarte puternic la un pret destul de mic

Tin sa mentionez ca toate telefoanele specificate mai sus sunt printre cele mai bune din lume conform testelor Antutu (si toate cele 3 sunt si mai ieftine si mai bune decat S9+,iar Mi 8 si OnePlus 6T sunt si peste Samsung Galaxy Note 9

Preturi:
Pocophone F1 ~ 1.600 lei (un utilizatorul cu noile update-uri a reusit sa intre pe locul 2 in top-ul telefoanelor )
OnePlus 6T ~ 2.698 lei (versunea cu 6GB RAM / 126 ROM (versiunea cu 6GB RAM este mai ieftina)
XIaomi MI 8 ~ 2.000 lei (un utilizatorul ce avea ultimele update-uri a intrat pe locul 1 in top-ul antutu acum ceva timp)

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Bogdan70001):

OnePlus 6T ~ 2.698 lei (versunea cu 8! GB RAM / 126 ROM*

| gothicbat a răspuns:

Un S8 ți-e suficient dacă-l folosești doar pentru Insta și Facebook.

| Nahman explică:

Multumesc de apelativul "copile", urăsc telefonul iphone bai baiatule deci daca nu esti in stare sa mi scrii ceva folositor si nu mi ai scris esti inutil pentru mine.