| Tudoro99 a întrebat:

Vreau sa imi cumpar un Samsung Xcover 2 si vreau sa stiu daca rezista (cum spun uni) la cazaturi si la apa.

Răspuns Câştigător
| stlucian a răspuns:

Samsung XCover 2 este un terminal relativ ieftin, iar noi am încercat să ne dăm seama dacă este doar o oaie în haine de lup sau chiar îşi merită renumele. Samsung nu a exagerat. Nu a creat un telefon cu adevărat rezistent. A creat un telefon care dă această impresie, care poate fi scăpat un pic în apă, uitat puţin pe bordul maşinii sau scăpat de la etajul 1. Dar nu mai mult. E un tot teren care se împotmoleşte. Se poate spune că Xcover 2 e un smartphone, nu Batman. un Duster, nu un Jeep.

Citeste mai mult: adev.ro/msk115

1 răspuns:
| yomaria123 a răspuns:

Eu zic ca ar fi rezistent la cazaturi, nu cum sunt alte telefoane fitoase cum ar fi iphone 5 sau Samsung galaxy 3, 4. Spre deosebire de acestea, este un telefon rezistent. La apa nu prea stiu...adica cred ca ai putea sa ai grija de el asfel incat sa nu il scapi in chiuveta sau sa mergi cu el in apa la mare laughing in fine, parerea mea este ca e rezistent, mai ales daca ai si o husa la el e super! big grin