| CosmynAdryan a întrebat:

.. vreau sa îmi iau un telefon nou... nu am un buget foarte mare. DaDaram gândit să îmi iau un iphone 5s. Ce credeți? S ar merita să îmi cumpăr acest telefon pentru 2016? Este bun telefonul sau s a cam învechit? Dacă știți și alte telefoane la aceleași Pret aproximativ si cel puțin la fel de bune va rog să îmi spuneți... Dar să fie și mărci serioase. Va mulțumesc anticipat. fundă cui ma ajuta

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca s-a invechit, ce? Asta inseamna ca nu mai e bun? laughing Normal ca 5S-ul e bun, nici nu se pune la socoteala. Toate iPhone-urile cu S sunt bune. Si partea tare e ca acum s-a ieftinit considerabil pentru ca a aparut SE. Am avut un 4S (care mergea parfum dupa 5 ani iti dai seama deci ce bune sunt aceste telefoane) si recent mi-am luat 5S. Nu o sa ai mari probleme cu telefoanele astea, atat ca trebuie sa ai grija de ele pentru ca pot fi sensibile. Eu una as alege telefoanele cu iOS decat cele cu Android, care dupa 3-4 ani deja sunt terminate big grin vorbesc in cunostinta de cauza pentru ca am avut si stiu

| Rommeo a răspuns:

Totusi daca vrei android care sa-ti mearga ca uns si sa fii la zi si cu update-urile a-si zice sa mergi pe un Nexus 6P sau Nexus 5x daca nu ti-l permiti pe 6P.

| Moraru_Emma_1997 a răspuns:

Eu dețin un iPhone 5s. Ți-l recomand, eu l-am luat acum câteva luni și chiar sunt extrem de mulțumită. Diferența dintre iPhone 5s și iPhone 6s este aproape Insesizabilă, din câte am înțeles camera pe față are mai mulți pixeli, și designul diferă. Mie îmi place mult mai tare 5s, pentru că este și cel mai ușor dintre toate. Iar acesta este ultimul care păstrează designul clasic de la IPhone! Ți-l recomand cu mâna pe inimă! P.s. Ți-aș sugera să nu-ți iei gold. Este și mai scump și are toată țărănimea. Te pup!

| Stefănescu_Silvia_1998 a răspuns:

Eu personal as spune sa alegi un telefon cu Android. Are camera mai buna si multe alte posibilitati, mult mai performante si diversificate. Un Samsung Galaxy S6 ar fi ideal.