Samsung Galaxy J5 (2016/17) sau j7 (2017). Astea sunt mai ieftine.
Alegerea este doar a ta, pana la urma.
Tu te auzi ce vorbesti?! Fara suparare, dar mai bine taci daca nu te pricepi.Sunt telefoane de la Xiaomi de 2 ori mai bune ca cele de la Samsung in acelasi pret sau mai jos
Tu te auzi ce vorbesti? Nu cimpara tu un caca de la Xiaomi cu unul de la Samsung! Xiaomi au ecrane proaste, design urâțel plus că la Samsung găsești piese mult mai ușor ca la Xiaomi! Hai să fim serioși! Dacă nu te pricepi, mai bine taci!
Cu logica asta nu poti arata decat ca esti cocalar sau esti pe langa cu smartphone-urile. Un J5 2017 este cu 300 lei mai scump decat un Xiaomi Redmi 4X si Xiaomi-ul este si mai bun. Pe langa asta nu stiu daca ai aflat ca vad ca nu prea esti la curent (in urma cu 2-3 ani), dar Xiaomi are cel mai puternic telefon. Ti-as spune si modelul, dar mai bine te interesezi tu
Si tu vrei sa imi spui ca Redmi 4X este mai puternic decat J5 2017? Esti praf! Eu nu stiu de ce compari aceste doua telefoane.J5 arata mult, mult mai bine, nu te chinui sa ghicesti pe unde e amprenta din spate, la j5 ai în fata ca barosanii, ecran mult peste al lui 4X, camere cu lentile mult mai bune(+culori mai vii)iar la performanta sunt la fel..Mai bine nu mai raspunde.
Apropo,daca tot crezi ca sunt in urma cu tehnologia, ia spune tu măi minitehnicus, ce senzor pentru cameră folosește Xiaomi Redmi 4X?
Strumpfi întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonim9876456 întreabă: