Intrebare de copii rasfatati.Tu cum crezi ca merge ultimul flagship de la Samsung...vai de voi
Il am de o luna si se comporta impecabil pana acum
https://bit.ly/2MoxaW4
Telefonul e extrem de bun, dar te-ai gandit ca ai putea sa iti iei un telefon mult mai bun si mai puternic decat un s9?
Am auzit ca cam pe la jumatatea lui octombrie, vor aduce versiunea unui telefon actualizata. Acel telefon e Asus zenfone 5Z
Asus zenfone 5z vs Samsung s9:
Samsung: prestatii 9.4/10
Asus: prestatii 10/10 chiar si mai mult decat iphone-ul x care are 9.9/10 prestatii
Ambele sunt dual sim
Memorie: Samsung are 4Gb ram, 128Gb memorie interna si suporta un sd de 400Gb
Asus: 8Gb ram, 256Gb memorie interna, suporta un sd de 2048Gb
Camera unui Asus zenfone 5z este fix putin mai buna decat cea unui Samsung s9
Asus ca punctaj are 7.6/10 iar Samsung are 7.5/10 deci nu e mare diferenta.
Bateria unui Asus are 3300 mah iar bateria a samsungului e doar de 3000
Poti face video in 4k cu ambele telefoane, la 60fps
Iar cu camera din fata doar cu 30fps.
La un Asus, viteza maxima de download e de 1200mbps si in upload doar 150mbps
Samsung la download are viteza maxima de 1200 si 200mbps in upload si pot sa zic ca in upload e mai bun samsungul. Pot spune ca au cam acelasi pret, Asus 499 iar Samsung il vad la 496.
Ia-ti un Asus, este mai bun, mai puternic si dai tot aceeasi bani. Dar te rog sa astepti versiunea actualizata care va ajunge la jumatatea lui octombrie.
Mai bine astepti si ai un telefon mult mai bun;-)
ah si Asus-ul are cam acelasi design ca celui al iphone-ului x.
Sper ca am facut o buna comparatie si ca te-am putut convinge sa vrei sa iei Asus-ul :-)
Peace♥️
Am vazut si eu cum merge Oneplus* 6, si trebuie sa zic ca camera chiar e mai buna si doar cu asta ar fi mai bun. Si cu viteza te inseli, e mult mai rapid Asus-ul. Nu prea esti actualizat pe asta. Ai vazut la cineva ca a vorbit bine de oneplus 6 si ai zis ca e cel mai rapid, nu. Am vazut intr-un video pe you. tube (nu ma lasa sa scriu cuvantul cum trebuie) chiar Asus zenfone 5z vs Oneplus 6, acel youtuber a incercat sa nu foloseasca multe lucruri ca nu se vada ca e mai bun Asus-ul, cand le-a incercat viteza, mergea mai rapid Asus-ul si nu a zis nimic iar la o aplicatie mai inutila i s-a deschis mai repede la oneplus si asa a zis "e mai rapid oneplus-ul".
Asus zenfone 5z este pe langa iphone x din cate am vazut, si e mai convenabil fiindca costa mai putin. Daca vei gasi ceva si vrei sa ma contrazici, fa-o. Dar eu stiu foarte bine ce am zis si ce zic
Tu nu te-ai uitat vreo data la cum e un telefon, ce are un telefon si astea. Tu ai auzit la cineva "telefonul ala e cel mai bun din lume" si acum tu te-ai luat dupa ala.
Pentru mine telefoanele sunt putin cam la fel, dar ca oneplus-ul are doar camera mai buna. La prestatii oneplus 9.8/10, Asus prestatii 10/10. La Asus poti avea o memorie mult mai mare, viteza maxima de download, si restul sincer ii cam la fel. Dar sunt sigur ca atunci cand va iesi oneplus 6t, va fi cel mai bun (adica sper sa fie asa).
Ban_Claudiu_2000 întreabă:
Bybypwp întreabă: