"acum 16 ore | Mario673 a întrebat:
Salut TPU as vrea un top cu cele mai bune scuze pentru ca ti ai spart ecranul la telefon"
CookieDog raspunde: " "Jur, nu m-a atacat un creeper" sau "Jur, nu l-am izbit de toti peretii jucand Clay Royle"
"Promit ca nu voi mai manca toata luna, doar da-mi banii pentru reparatie"
Sau... poti spune drept caci ca prin magie telefonul a zburat la 100 mii km inaltime si ce sa vezi, Kin John si parca Un a tras cu racheta balistica fix in telefon, trimitindu-l la 101 mii km inaltime, si apoi Dumnezeu a facut ca atunci un meteorit sa izbeasca telefonul de un nor unde statea un inger. Ingerul l-a adus la sol, insa cum ingerul nu a fost atent, ti-a scapat telefonul intr-o pietricica de 2 nm diametru si s-a crapat. Inevitabil ingerul trebuie sa plateasca... iar acum il astepti cu plata in PayPal.
Ai primit un top de la dinozaurul/martianul Mieel, acum vrei si o lista?
Serios, cati ani ai? Nu stii cum sa le spui parintilor ca ai spart ecranul telefonului? Sa inteleg ca vrei scuze pentru a-i induiosa pe parinti si astfel tu sa te alegi cu telefonul reparat iar parintii cu bani pe minus caci plodul nu a stiut sa il pretuiasca (sau macar sa aiba grija de el)?
Bai frate eu zic sa iti iei un Huawei p 10 lite si ca calitate pret e ok.
Ideea este ca foarte multi au spart telefoanele in urma cu 2 zile
Anonim9876456 întreabă: