| Co5m1nI0nut a întrebat:

Zilele trecute am achizitionat o cartela frog si am pus-o intr-un Samsung Galaxy S Duos. Pana aici totul bine... Dar dupa ce am configurat conexiunea Web'n'Walk am observat ca pot accesa doar reteaua 2G (Precizez ca in acel telefon mai exista si o cartela de Vodafone... Intrebarea mea este cum pot seta conexiunea pe reteaua 3G?

2 răspunsuri:
| dELuxE21 a răspuns:

Problema ta seamănă cu ce am pățit eu cu un Vodafone Mobile Hotspot. Deci ideea la mine a fost că modemul nu a putut să înregistreze în rețea SIM-ul proaspăt cumpărat. A trebuit să bag SIM-ul într-un telefon pentru asta. Poate se rezolvă și la tine așa, dacă ai posibilitatea să bagi micro SIM-ul într-un telefon. Este suficient doar ca telefonul să intre în rețeaua Vodafone cu acel SIM, nu trebuie să încerci să te conectezi la internet de pe telefon.

| vasilev a răspuns:

Te duci in setari si bifezi 3G activat la meniul de date mobile.

eventual dai o cautare manuala a retelelor. Daca nu iti mai gaseste nicio retea, poti incerca si cu o alta cartela. Daca nu mai ai deloc 3g, atunci telefonul s-a defectat pe partea asta.

poti incerca o revenire la setarile din fabrica si daca nici asta nu rezolva, atunci service.