Nu stiu sa iti zic exact ce tip de telefon e cel mai buna.Depinde de multe...
PS: am auzit ca telefoanele de tip LG nu sunt asa de bune si se strica repede(am si patit-o prin propria experienta )
Telefoanele Nokia sunt bune(mai ales in cazul in care vrei sa-ti iei caramida Nokia ) si mai sunt bune telefoanele Samsung.
Sper ca te-am ajutat
Toate sunt bune pana dai cu ele de pamant sau le bagi la inmuiat, in rest sunt perfecte
Motorola au o piata foarte bine pusa la puunct pe continentul american sunt printre primele firme din lume care au pus bazele telefoniei mobile si sunt o firma americana foarte respectata Samsung este lider mondial in vanzari deci de aici reiese ca este o firma ce produce telefoane bune. Iphonurile de la Apple sunt foarte bune, nimeni nu ar vinde un telefon la un asemenea pret daca nu ar fi bun (eu nu suport Apple nu prea imi plac merele ). Nokia dupa cum sti sunt foarte bune nu prea stiu de ce dar am vazut mereu Nokia si am observat ca sunt de durata si LG sunt bune am avut unul si nu am avut nicio problema cu el dar nu stiu sa iti dau prea multe detalii si nici despre altele cum ar fi HTC BlackBerry Huawei zte s.a sper ca te-am ajutat
Telefoanele android sunt cele mai bune...ca marca recomand Samsung, HTC si ultimile LG-uri.
anonim_4396 întreabă: