Apple mai susține 6S doar luna asta. Din 2022 va fi rămas în urmă dpdv software.
Asteptam un raspuns mai concret si mai "inteligent", incearca tu si adu ti aminte un cont de la un telefon Apple, care n-a fost activat, a devenit inactiva folosinta telefonului, si-a trecut direct la android. Multumesc oricum, data viitoare incearca si fi de ajutor.
Nu exista raspuns concret. Daca ai uitat contul doar Apple il poate debloca, si o fac doar pe baza bonului de achizitie de la un retailer autorizat.
A doua si singura varianta e sa schimbi placa video, dar dupa cum ai spus, nu merita pentru un telefon vechi.
Daca nu a fost activat cum a fost folosit?
Asta incerc sa explic, ca dupa ce respectivul om care se credea ca-n gta san andreas, care colac peste pupaza a reusit sa fure telefonul, a fost indentificat pe camerele de luat vederi, si la circa nu stiu cat timp a returnat telefonul inapoi, tata care la fel intre timp si a schimbat telefonul intr-un maret J6+, si 6S ul l a pus deoparte, si aia a fost, si m-am gandit eu sa l bag in functiune.