| AdyA1998 a întrebat:

Salut, URGENT am nevoie de răspunsuri la aceasta întrebare. Merita sa imi schimb telefonul iPhone 11 pro MAX pe un iPhone 12 simplu? Și as vrea sa știu și de ce ar merita/nu ar merita, dau funda.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Strânge bani și i-ați iPhone 13 mai bine.
Din cauza capacitatea bateriei nu merita, efectiv ești în regresie făcând aceasta alegere, iPhone 11 Pro Max este un telefon foarte reușit și mișto, nu ai nevoie de iPhone 12

| Violleta2022 a răspuns:

Nu merita! Este prea scump si are aceleasi functii ca si modelul 11.
mai asteapta 1-2 ani, sa apara modele mai noi, daca vrei ceva mai performant ori cumpara-ti Samsung care este la fel de performant ca un isphone 12 doar ca-i mult mai ieftin.

| relian a răspuns:

Iphone 12 simplu are in plus un procesor mai bun, fiind o clasa mai sus si 5G, in rest nu are mai nimic notabil fata de 11 pro max.Dar este nitel mai micut.

Deci daca merita sau nu, tu stii mai bine ce iti place.De ce nu cumperi ceva ce iti place de la inceput? Ma refer ca marime, mie de de xemplu nu-mi plac astea mari, gen max, prefer pe alea pro.
Deci procesorul e mai mare, dar in fiecare an se vine cu un alt proceosr, restul de componente se upgradeaza ceva mai greu la citiva ani.
Dar ca idee 12 este mai bun ca 11, pentru ca este mai nou. Vorba cuova ia-ti 13, desi eu as zice sa astepti si sa iei 14 laughing asa am vrut si eu sa iau 13 pro, dar am citit ceva si unia speculeaza, ori ce scurgeri mai sunt de a stea info si zic ca 14 o sa fie fara guleru ala de pe display si cu camerele plate, deci n-o sa mai fie in relief nimic, totul plat, asa cas am zis asteopt si eu 14 si daca o sa fie cum se speculeaza, iau 14, daca o sa fie tot relief camere si guler iau 13 pro.

Dar fiecare cu cei place, cum ii place happy

| MihaiSpeedster a răspuns:

Nu. Am avut iPhone aproape de când au apărut. (3GS, 5, 6, 7, 8, 8 plus, 11plus, 12, SE). Diferențele între două modele consecutive sunt de regulă insesizabile și upgrade-ul nu îți schimbă viața prea mult. În fond, pentru poze, Facebook, Insta și mesaje poți folosi orice generație de telefon. Până la 8 plus am observat îmbunătățiri la calitatea pozelor, dar de la 8 plus încoace nu mă impresionează diferențele între modele consecutive. Nu pot să spun că pozele de la mare de anul ăsta făcute cu iPhone 12 sunt wow, comparate cu alea de acum 2 ani făcute cu 11, care erau nașpa de tot. Nu, sunt fix la fel. Dacă le compar cu alea de acum 7 ani, făcute cu iPhone 6, da, diferența e clară. În afară de cameră, sincer, nimic nu merită upgrade-ul la fiecare 2-3 ani. Toate aplicațiile pe care le folosesc merg la fel de bine. Facebook, Netflix, ceva editoare foto, ocazional câte un joc, toate merg la fel ca atunci când aveam iPhone 7. Deci, părerea mea e că dacă te duci în concediu sau faci altceva cu banii ăia pe care i-ai da pe un telefon nou, ești mai câștigat.
PS. Deși am avut aproape toate modelele, nu le-am cumparat pe toate. Am 2 telefoane, unul personal și unul de la serviciu, și pe cel personal îl schimb cam la 3 ani, pe cel de serviciu niciodată la mai mult de 2 ani.

| StripperRaoul a răspuns:

Nu merita clar. de la xs max sa sari la 13 pro max merita de la 11 pro max sa sari la 14 care apare curand merita da de la 11 la 12 nu merita...