| Anonim52663 a întrebat:

Salut, va "deranjez" si eu cu o problema, am achizitionat de curand un Note 3 N9005 din amanet, problema e urmatoarea, isi da restart singur de foarte multe ori chiar si cand il pun la incarcat, tin sa mentionez ca uneori se blocheaza ecranul iar dupa aia isi da restart,nu ramane inchis,singur se deschide ( nu e de la vreo aplicatie pentru ca face asta si la meniul de configurare cand il folosesti prima data ), pana la urma am descoperit o chestie, cand sunt in casa nu prea se intampla asta dar cand ies afara incepe haosul,ma gandesc ca e afectat de temperatura, de ex cand deschid aplicatii ce utilizeaza resurse multe,merge perfect, nicio problema dar cand il las pe masa, se raceste si numai ce vad animatia de boot de la Samsung... la battery graph, cand se inchide imi apar niste spatii albe.

Vreo idee?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori ce zici tu, ori comanda pentru restart e foarte sensibila

| RB26DETT a răspuns:

Sa nu ai probleme cu butonul on/off, ia si apasa-l de foarte multe ori, scoate-i bateria si apasa-l, loveste-l usor cu unghia, fa cum face asta in video https://www.youtube.com/watch?v=zJLImMtumKA, nu e acelasi telefon dar ar putea fi cam aceeasi cauza, incearca sa faci asta undeva la 5 minute si vezi daca-ti mai face asa dupa.
Din cate stiu eu, Samsung-urile din generatia s3 s4 (si note-urile de pe atunci) au avut probleme cu softul, sa nu fie din software, totusi incearca faza cu butonul.