Samsung Galaxy S4 e cel mai performant telefon din lume
Http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iv-5125.php
funda?
Acel Sony are 2 GB RAMhttp://www.gsmarena.com/sony_xperia_z_ultra-5540.php Si degeaba ai tu procesor de PC bagat in telefon daca nu este de calitate, una e pe hartie, alta e in man ta, Samsung g pus mereu componente de calitate, pe cand Sony nu ( camera de pe Xperia Z ).
Sper ca te-am ajutat
Crede-ma este de calitate acel procesor ..este ultimul model krait 600 cu chipset snapdragon 800 deci e mai bun ca Samsung s4 i9500 dar mai exista o varianta de Samsung s4 A LTE care are procesorul 2, 3 krait deci practic tot Samsung s4 este cel mai tare telefon diferientinduse doar cu 100 mhz fata de xpreia z ultra
Eu nu asta ziceam...Stiu ca acele procesoare sunt fenomenale, dar treaba este la producatorul telefonului daca pune unul de calitate sau nu, dar cum este un Sony nu cred ca nu e de calitate . Si mie imi place foarte mult acel model, dar totusi puteau sa-i puna o camera mai mare si un ecran mai mic...
Eh acum nimic nu e perfect dar macar are cel mai preformant ecran
Si ce faci cu asa telefon mare? daca vrei i-ati tableta pentru un ecran foarte mare, si oricum S4 este mai bun decat XPERIA z.
Pai moda este sa fie puse ecrane cat mai mari pe smartphone-uri, si oricum S4 este mai mic decat S3, dar are un ecran mai mare, deci este o treaba foarte tare
Personal as alege galaxy S4.
Este mai bun din mai multe puncte de vedere decat iPhone 5 iar parerile celor care l-au cumparat deja nu fac decat sa ma incurajeze sa il cumpar si eu.
Asa ca iti recomand ca mai intai sa arunci o privire peste ce cred cei care l-au cumparat deja aici: http://bit.ly/15A41xt si apoi sa te decizi daca este o alegere buna pentru tine sau nu.
Samsung Galaxi S4 e mai performant si are si ecranul mai mare !
Toate cele bune!
Am multe cunostinte care se plang de performantele lui Iphone 5. Cel mai bine iti iei un S4.
Eu zica sa iei un galaxy s 4 e mai performant si cu un ecran mai mare ..la un pret similar cu iphone 5
culoare depinde ce iti place ...cred ca unul pe negru ar arata super..sau un albastru inchis
Samsung Galaxy S4 pentru meniu si tot ce are, Iphone 5 pentru design exterior ^^
Salut! Eu sincer as alege galaxy s4 pentru ca este un telefon mai bun decat iphone5 si are multe chestii interesante, nu te plictisesti de el. Asta este parerea mea, si culoarea negru pentru baieti si alb pentru fete.succesc