| Lucasion a întrebat:

Vreau sa imi cumpar de pe eMAG un telefon. Vreau sa il cumpar in rate dar nu am adeverinta de venit pentru ca nu lucrez, insa as avea sa platesc o suma de bani pe luna. Ideea e ca vreau sa stiu daca se poate plati in rate daca ai un card si pui bani lunar pe el

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, ceea ce vrei tu se poate cu un card de credit, insa cardul de credit il obtii tot de la banca pe baza adeverintei de venit

| Lucasion explică (pentru suntserios):

Nu lucrez, nu am de unde lua adeverinta de venit

| suntserios a răspuns (pentru Lucasion):

Atunci daca nu ai venituri legale, constante si dovedibile nu poti face credit

Răspuns utilizator avertizat
| GdX a răspuns:

Nu prea ai cum. Nu ai venituri lunare stabile nu poti obtine card de credit. Tu daca incerci sa iei cu un oricare alt card, iei doar cu plata integrala.

| urseyul a răspuns:

Da se poate, eu am facut un lucru asemanator ca tine dar l-am luat de la Vodafone, precizez ca cardul de la banca l-am obtinut simplu pentru ca am optat sa imi vina alocatia pe el! daca ai deja unul e perfect!

| suntserios a răspuns (pentru urseyul):

Si ce treaba are cardul de credit prin care poti cumpara in rate si cardul tau de debit? Sa nu imi zici acum ca Vodafone ti a acordat credit prin cardul de debit.

| Lucasion explică (pentru urseyul):

Am un card pe care primesc bursa, am intrat la eMAG sa fac comanda, imi zice sa scriu numarul cardului dar nu pot alege un numar de rate sa pot plati.

| urseyul a răspuns (pentru Lucasion):

Probabil au alta politica, eu am luat din magazin direct, si tipa a facut copie dupa buletin si card atat.