| Tudor_Mihai_Ionut_1992 a întrebat:

Salut.vreau sa imi cumpar un telefon si am ceva dubii…nu stiu ce sa aleg avand in vedere faptul ca nu am un buget extraordinar(14-15mil); faptul ca nu sunt prea atent cu telefoanele si "le scap pe jos". as dori sa cumpar telefonul pentru navigare pe internet, ceva jocuri cand si cand, convorbiri etc.in general zona asta de multimedia. dupa parerea ta ce tel ar fi ok pentru mine avand in vedere ca sunt inca la fac, tel il voi tine in buzunar o sa iau si o huza evident…m-am gandit la un s3 sau s2plus-dar care cred eu ca e depasit…multumesc anticipat as lua s4 dar nu am suficienti bani...

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, nu-ti lua s4. Eu am un iPhone 4 de 3 ani de zile si nu se merita. Toate aplicatiile de care ai nevoie trebuie sa le cumperi, si normal ca nimeni nu face asta.

Din acest motiv, trebuie sa stai mereu sa-i faci jailbreak, e complicat cu softul, nu iti permite sa ii faci downgrade la sistemul de operare, pui muzica greu pe el, te tine bateria foarte putin (dar se si incarca repede) si e foarte limitat din punctele astea de vedere.

In schimb are cel mai stabil sistem de operare, o camera foto/video decenta si este unul din cele mai rezistente telefoane.

Te sfatuiesc sa mergi pe Android. Interfata lejera, poti sa pui absolut orice pe el, nu te limiteaza nimeni si nimic. Orice aplicatie, program, il pui pe telefon.

Samsungurile sunt bune, si se aseamna foarte mult cu iPhonurile. Nu e foarte mare diferenta intre s3 si s4. Ea exista, dar tu folosindu-l o data pe saptamana la jocuri si in rest vorbind la telefon si mai facand o poza cand iesi pe undeva, nu vei simti aceasta diferenta happy

Sper ca te-a ajutat raspunsul meu!

| bineproportionat a răspuns:

Salut iti recomand cel mai bun telefon care respecta bugetul tau, dar care va face fata oricarui stil de folosire pe care il vei adopta! http://bit.ly/IyPPNR