Îți recomand din tot sufletul sa îți iei IPhone x. Eu dețin unul și sunt cea mai mulțumită ever. Telefon ca asta nu mai exista. Este bun din orice punct de vedere. Și in plus orice om de pe planeta și-l dorește. O sa atragi si toate privirile.
Iti recomand neironic sa nu dai banii pe chestii de care nu ai nevoie pentru ca altfel vei ramane sarac toata viata.
Iar cand iti cumperi ceva sa te gandesti exact de ce vrei sa-ti cumperi acel ceva. Daca motivul este
1) vreau ca e cool
2) e la moda
3) toti prietenii mei au
4) arat ca un sarac
5) nu sunt popular daca nu am x
atunci inseamna ca nu ai un motiv. Surpriza, cei pe care vrei sa-i impresionezi nu iti vor baga bani in cont ca sa te ajute cand vei avea nevoie.
Daca ai toti banii de ce ai lua un telefon in rate?
Fara dobanda nu vinde nimeni, poate doar la abonament, macar acolo iti mai da si alte servicii.
Mai bine iti iei iPhone 8. Tot cam acelasi lucru cu 7 e dar macar are bateria mai buna.
Variantele cu + cred ca mai rau te incurca. Nici nu poti sa il folosesti cu o singura mana.
Salut! In primul rand, eu nu iti recomand iphone, pentru ca nu iti da asa de mult ecces la telefoanele lor pentru ca "sunt securizate mai bine" chiar daca eu te asigur ca nu e asa etc. In fine, eu o sa iti spun care ar fi cel mai bun iphone pentru tine.
In primul rand, daca tot ai toti bani, eu iti recomand sa iti iei (+), pentru ca in general au niste avantaje
Iphone 7+ are o baterie de 2900mAh care este mult sub medie (media este de 3500mAh), iphone 8+ 2691, si iphone x o baterie de 2716mAh. Deci asta inseamna ca nici un iphone nu are o baterie buna.
Memorie de la iphone 7 plus este de 3GB ram ( deci asta inseamna ca nu o sa fie asa de rapid telefonul) si memoria telefonului este de 32/128/256 GB, iphone 8 plus are memorie de 64/256 GB, 3 GB RAM si iphone x de 64/256 GB, 3 GB RAM(nu e o mare diferenta dintre cele 3 telefoane).
Camera de la iphone 7 plus, iphone 8 plus si iphone x nu au o diferenta(12 MP).
Rezolutia de la iphone 7 plus este de 1080 x 1920 pixels, la iphone 8 plus este de 1080 x 1920 pixels si la iphone x 1125 x 2436 pixels care este mai recent(nici aici o mare diferenta).
O chestie care ma surprins la iphone este ca toate 3 telefoanele au stereo speakers, adica ai sunet mai detaliat. DAR nu are headphone jack
Sincer, poti sa iti iei ce telefon vrei ca oricum nu au o diferenta, decat la pret. De asta nu imi place Apple, pentru ca iei pun un pret la telefoanele lor, si nu numai, care chiar nu il marita! Plus ca bateria la cele trei telefoane, nu sunt bune de nimic, asa baterie avea Note 3 in 2013. Nu o sa continui ca termin maine.
Eu iti recomand sa iti iei un Huawei p20 pro care e chiar un telefon de mare calitate! In primul rand, are o camera DE 40MP! Care pentru un telefon este extrem de mult(si are 3 camere)! Are 6GB ram si memoria telefonului este de 128GB, are 4000mAh, are o resolutie de 1080 x 2240, are stereo speakers, dar nu are headphone jack etc. Telefonul costa €900 dar chiar merita!
Daca mai ai si alte intrebari contacteaza-ma.
Hai sa îți zic cum am făcut eu.
Din 2009 am avut doar Android și acum o luna de zile eram hotărât sa iau iPhone sa vad cum este.
Nu voiam 7 din cauza multitudinilor de problemele care le au.
Clar nu 8 ca e mic, nu are 2 camere și bateria e slaba în comparație cu 8plus.
10 le nu îmi place de nici o culoare.
Deci 8plus era bun pentru mine. 3luni de zile doar la el m-am gândit și în ultimile 3 zile m-am răzgândit pentru ca; ecranul are doar 68%(marginile alea groase sunt oribile) bateria duce cu greu 1 zi de lucru bună. Cu alte cuvinte nu arata a tel de 2018.
Anul asta contează ecran cu margini cât mai subțiri, baterie tare și camere bune.
Când scoți același iPhone banal din buzunar în 2018 nu mai are nici un farmec.
Deci eu recomand 8plus, dacă nu te deranjează sa încarci tot mereu telu și pe lângă ca ai un tel imens sa ai un ecran relativ mic sau X dacă îți place dar și acolo sunt probleme cu bateria tine foarte puțin.
Pentru a nu da de exemplu 40 de milioane din prima, stii...pot mai aparea probleme etc?
Da, dar ai dreptul sa il returnezi in 30 zile si iti iei toti banii inapoi.
maphiotul întreabă:
Adrian_Rosca_2000 întreabă: