| Severin_Ana_1993 a întrebat:

Vreau sa imi iau un telefon nou, am un Huawei Y5II care merge foarte greu.
Ma gandeam la un Samsung galaxy J5 2017...
Pareri?
Multumesc!

8 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Unde merge foarte greu telefonul Huawei Y5II? Am si eu acelasi model si merge perfect pe internet.Ruleaza repede.E OK.Nu stiu tie dar doar ti se pare poate.

| Severin_Ana_1993 explică (pentru AvalohAlyn):

Nu prea cred ca mi se pare adica astept aproape 5 minute sa imi intre pe orice pe google, daca intru pe Instagram sau Facebook pur si simplu dupa 2-3 minute imi iasa din pagina, deci chiar nu mi se pare... probabil si pentru ca 4 GB din 8 GB sunt ocupati de sistem si eu am destul de multe aplicatii, memoria fiind aproape plina, cu card de 16 GB...

| bystefu a răspuns:

Fa un sacrificiu si ia-ti A5.

| FakeJoker a răspuns:

Nu recomand sub nicio forma telefoanele model J sau A de la Samsung, sunt doar variante vechi ale modelului S, imbunatite putin si schimbat ambalajul, de fapt nici juniori ale modelului S nu poti sa le spui, fiindca alea era telefoane reusite, in timp ce un S5 in poate tine pasul un iphone 6, un j5 sau a5 sau a8 va merge bine 1 sfert din garantia facturii, eu sunt fan Samsung, dar chiar nu recomand aceste modele, mai bine un Lenovo sau un Motorola, un LG, acum depinde si de buget, dar sunt telefoane pe piata cu 100-200-300 de lei mai scumpe care, nu ma refer ca procesor sau astea, ca telefoane per total sunt mai bune decat un J5. Asta este doar parerea mea, daca tu vrei tine cont da, o vei analiza sau nu, alegerea ta.

| TTSP a răspuns:

Nu,j5 nu... Ia unul din seria S sau, de preferat iPhone, sunt foarte fluide datorita sistemului de operare.

| agtgr a răspuns:

Samsung j5

| IstocRobert a răspuns:

Salut! un prieten de al meu are un Samsung J5 2017 si merge foarte bine, eu zic ca merita! 1

| Melica a răspuns:

Samsungul galaxy J5 este foarte bun eu am si e foarte comod