| Andrei144 a întrebat:

Salut.Vreau sa îmi mut niste aplicații pe card, le-am schimbat manual mediul de stocare la card SD(am Android 6.0) totuși nu se muta,am schimbat și locația implicită pe card, tot nu merge, dc?

Răspuns Câştigător
| Eddz a răspuns:

Salut,
Ideea ar fi ca depinde si de aplicatie, iar de mutat nu se muta daca le ai deja instalate. Va trebui sa le reinstalezi. Si de asemenea, de la Android 6 in sus, majoritatea au probleme cand le rulezi de pe card, in sensul ca unele nu salveaza datele care ar trebui, altele nu ruleaza deloc....suficiente probleme. Ideea e ca aplicatia oricum o sa aiba cel putin cateva zeci de mega si pe telefon, indiferent ce optiune alegi. In sensul ca tu cum ai ales sa se instaleze pe card, ele acolo se instaleaza mare parte, dar tot o sa ocupe ceva si pe telefon.

1 răspuns:
| anonimg a răspuns:

Unele aplicatii (cum sunt Hartile) sunt facute special de producator ca sa poata fi instalate numai pe telefon si sa nu poata fi instalate pe card. Este de stiut ca aplicatiile instalate in telefon au mai putine bug-uri (probleme) decat cele instalate pe card.