Logic ca o sa alegi lumia 925... iphonul e doar scump si atat de ce sa platesti brandul Apple care are preturi foarte mari fara a fi justificate invreun fel pe cand la Nokia ai o gramada de plusuri unul dintre ele este camera foto care este printre cele mai bune plus ca are ecranul mai mare
Salut, am citit ce anume ti-a fost sugerat mai jos dar am zis hai sa-mi spun si eu parerea. Eu fiind un fan al iDevice-urilor iti sugerz cu caldura un Iphone 5 Alb ( doar in varianta alb, cel in varianta neagra dupa o perioada incepe sa se cojeasca) Multi spun ca Iphone nu este cine stie ce, ca este doar de fita, dar nu este tocmai asa. In primul rand trebuie sa stii sa folosesti asa cum trebuie un Iphone, sa stii exact parametri in care el functioneaza, eu in prezent detin un Iphone 5 Alb 32 si un MacBook Air 13, 3. Pot sa iti spun ca caldura ca sunt extrem de multumit de ele. Si Nokia are avantajele si dezavantajele sale dar nu prea vreau sa intru in amanunt cu Nokia. Eu personal iti sucerez sa iti ei Iphone 5 din N motive : 1.Aspectul extrem de atragator. 2.Greutatea extrem de mica ce-ia ce il ajuta sa nu fie nici macar simtit in buzunar 3.Ecranul de o claritate extrema 4.Camera fata/spate impecabile, Etc. Sunt diferite si diferite atributi de laudat la Iphone. Bineinteles ca orice Smartphone nu are si greselile lui, ca na... nimeni si nimic nu e perfect. Dar intotdeauna te poti lauda cu un Iphone. Multa bafta. Sper sa faci alegerea corecta.
Eu in locul tau as alege Nokia lumia 925 prin performantele uimitoare windows 8, procesor 1. 5ghz, 1gb ram, filmeaza full hd 1080p mai is multe altele da nu ti le enumar funda daca zic corect