Are prietena mea si e multumita de el... face fata la multe jocuri si mesaje etc. si are 2 camere bune si procesor de 1GHZ iar la pretu lui sincer mi-as lua si eu dar am un Samsung Galaxy Mini 2 de vreo 6 luni si maicamea nu imi ia altu pana in 1 an jumate... sper c-am fost de ajutor!
Nu alege Allview,este o firma din Romania, e aiurea, nu au gadgeturi de calitate, si de aceea sunt asa de ieftine telefoanele, pentru ca sunt chinezarii!
top 5 telefoane:Samsung,iphone,HTC, LG, Sony xperia.
aceste sunt cele mai bune telefon, nu i-ati un Allview care se va strica in timp, si nu au deloc telefoane de calitate.
alege dintre cele 5 care ti-am zis.
Acelas smartphone care voeam si eu sa mi iau am fost informata ca este cel mai prost smartphone asa ca am renuntat pentru Samsung star 3 si nu mi pare rau.
Păi eu aş opta mai mult pentru un Samsung, iPhone, HTC sau Nokia. AllView este o firma românească destul de bună dar nu printre cele mai bune. Ai putea să-ţi cumperi un Samsung Galaxy S+ pentru că este un telefon foarte bun, ieftin, cu mult spaţiu de stocare şi are o grafică genială! Sper că te-am ajutat.