Daca oferta arata prea bine ca sa fie adevarata, atunci chiar nu este adevarata. Daca vrei sa-ti iei teapa, nu ai decat sa cumperi de la el.
Cumpara un telefon nou din magazin de generatie mai veche si ramai cu bani pentru altceva.
Fiind o suma mare nu as lua de pe olx. Se intampla sa se vanda machete, tel stricate..cu probleme..nu stii. Ia unul nou din magazin, cu garantie.
Gandeste-te ca pentru a avea un telefon de 3900 lei inseamna ca l-ai luat cu un abonament super mare. De ce ti-ai face abonament super mare daca nu pentru un telefon? Acum il vinde...
Sfatul meu e sa nu il cumperi.
Hmm, iti dau un exemplu: am niste cunoscuti in Anglia care faceau chestii de genul, adica luau la abonament un telefon (Iphone X, P20 Pro si etc., deci nu telegoane ieftine), le declara pierdute / furate si firma respectiva le mai oferea un telefon contra unei sume mici, parca de maxim 100 euro. Iar din cate stiu, nu au avut probleme la niciun telefon.
Dar acum nu prea stiu ce sa zic, prea mare 'reducerea', dar o faci pe riscul tau. Poate depinde de la caz la caz.
Ok, multumesc tuturor pentru raspunsuri!
poate topicul asta ajuta si alte persoane pentru ca foarte multi vand acum telefoane "tari" sigilate pe olx...si prea e cu semnul intrebarii de unde au astia telefoanele si de ce le vand daca-s performante...bossulica!
AlexMaftei2001 întreabă: