Care e bugetul tau?
cand vrei sa faci achiztia?
vrei un telefon plat?
la ce vei folosi acel telefon?
daca vrei windows phone ia 520
daca vrei androida ia trend.
Nu mai vreau android, fiindca mi s-a luat de lagul de pe el! Bugetul este intre 500-1000 lei. Imi place si lumia 720
Lag este ca nu sti sa folosesti, sau ai avut telefon slabut.
atunci ce preferi wp sau ios limitate? fi serios.
e alegerea ta, banii tai.
Am avut 3 telefoane cu android...care unul mai slabut, apoi un galaxy s si apoi un galaxy s3 mini. Pot spune ca pe s3 mini nu aveam lag, dar nu mi-a placut fiindca parea putin de fete..Android mai are mult pana ajunge ca iOS. windows phone e foarte bine pus la punct cu aplicatiile..nu ii trebuie un processor mai mare de un dual-core de 1.5 ghz.
Invers ios o sa aiba mult pana la android.
ma anunti si pe mine cand o sa aiba grafica in jocuri ios ca pe android.
ma anunti si pe mine cand ios o sa fie un sistem de operare care poti face cam 90 % ce faci pe pc.
ma anunti si pe mine cand pe ios poti pune un stick/hard extern/gamepad.
ma anunti si pe mine cand ios nu va mai fi limtiat, sa fie doar de net, poze si fb. )
Eu iti recomand acest telefon.Il am de cateva luni, si este extraordinar de bun.Nu s-a blocat nici o data.Cei 512 mb. ram sunt suficienti. Spre deosebire de multe telefoane cu android pe care am pus eu mana, acesta nu are lag in meniu sau alte bug-uri.Telefonul vine cu gps+harti(Here drive, Here maps), si alte aplicatii preinstalate care te vor ajuta.Eu am instalat vreo 30+ de jocuri si 30-35 de aplicatii, si telefonul se misca surprinzator de bine.Camera este una decenta, desi nu are blitz.Eu te sfatuiesc sa il cumperi. Daca ai nelamuriri, iti stau la dispozitie.
Plusuri:
+Pret foarte mic
+Calitate excelenta
+Se misca foarte bine
+Sistemul de operare(Windows phone 8gdr3) mi se pare mai simplu decat androidul
Minusuri
-Lipsa blitz
Mersi pentru raspuns, cred ca o sa-l achizitionez dupa sarbatori! Vreau sa stiu daca nu te superi, de pe ce site l-ai luat? s-a facut update la 8.5?
Eu l-am luat de pe cel.ro.Mi-am facut cont de developer si mi-am instalat ultimul update. Daca vrei sa iti faci si tu cont de developer(primesti update-uri inaintea celor ce n-au cont de developer), te pot ajuta.
Ok,pai sa vorbesc cu tata ca el o sa il comande eu am doar 13 ani si.ce culoare ti-ai luat? eu as lua black.mi se pare cel mai ok! se potrivesc toate culorile la el.zic
Eu am negru
Scadent, am ajuns sa de-ți u iPhone 4s dupa 2 iphone uri 4. Părerea mea e ca android este egal cu ios, dar in unele cazuri ios depășește android iar invers. Acum depinde si ce vrei, eu mi-am ales ios pentru design, stabilitate si fluiditate într-adevăr, pe android ai o mulțime de customizari si de setări aiurea, dar sa fim seriosi doar nu stai toată ziua da faci toate prostiile pe el
Da, cred ca este o alegere buna, telefoanele de la Nokia sunt in general cunoscute pentru lipsa de lag datorita sistemul de operare windows phone