Calitate pret e un telefon bun. 4 nuclee, procesador cortex a7 1,2 ghz, 1gb ram ce 4 gb de memorie care se poate amplia cu un card. are 4, 5" camere de 8 si 2 megapixeli si o baterie de 2000mah. eu cred ca e o achizitie buna. bafta
Salut Gelu, folosesti asa ceva? poti sa mi dai si mie cateva detalii?
(instructiuni de folosire)
Nu am un Acer dar cum foloseste android e usor. android e la fel in toate telefoanele. spune de ce ti-e teama? de sistemul operativ? eu am schimbat de la un Nokia cu symbian la un Samsung cu android si in 3 zile nu mai voiam sa ma intorc la Nokia desi am avut intotdeauna Nokia.
Am vazut pe majoritatea smartfonurilor ca poza de "desktop" se prelungeste dand in stanga/dreapta, eu nu reusesc sa fac asa ceva, am vazut ca se poate, ca m-am uitat la un review pe net la varianta pe alb https://www.youtube.com/watch?v=o677RwddR4A incepand de la secunda 55 incolo pana pe la 1:10, ca sa intelegi ce am vrut sa zic, o fi de la sistemu de operare? Versiune android 4.2.2
Stiu ce vrei sa zici. apasa pe butonul din dreapta jos. apoi alegi optiunea edit. iti apare o fereastra cu semnul + apesi pe + de cate ori apesi asa o sa adaugi pagini pe ecran. eu sincer sa fiu in samsungul meu am doar una.
Nu m-ai inteles. este vorba de imagine nu de pagini, pe alea am reusit sa le adaug
Imaginile de pe ecran depinde de model. fondul de pe ecran : deblochezi telefonul si tine degetul pe ecran, se deschide o fereastra unde poti alege ceea ce vrei sa pui pe ecran. la asta te referi?
Nu, vreau sa glisese imaginea. ti am aratat link, uitate exact la minutu ala, tind sa cred ca e vorba de varianta de android eu am 4.2.2 J&B
Nu am un Acer dar cum foloseste android e usor. android e la fel in toate telefoanele. spune de ce ti-e teama? de sistemul operativ? eu am schimbat de la un Nokia cu symbian la un Samsung cu android si in 3 zile nu mai voiam sa ma intorc la Nokia desi am avut intotdeauna Nokia. aici ai un manual complet. bafta
http://global-download.acer.com/.......0_A_A.pdf
Daca stai sa analizezi caracteristicile si pretul eu zic ca merita.Eu am achizitionat unul de cateva zile si n-am intalnit probleme.
Cost la liber cam 849 lei eu l-am luat pe gratis la bonament la cosmote.
Parerea mea este ca merita acum depinde de tine.
Bafta!